Woezel & Pip ‘vissticks’

door onder Vleesch
Kenmerken: , , ,

Woezel & Pip sticks, veganEr lagen plotseling vegan vissticks bij Jumbo, van Woezel & Pip! Super leuk. Let wel op welke je pakt, want de nuggets van dit merk bevatten kippenei.

De ingrediënten

Water, paneermeel (tarwemeel, gist, zout, paprikapoeder), sojabonen 17,3%, zonnebloemolie, aardappelzetmeel, verstevigingsmiddel: E509, aroma, tarwebloem, verdikkingsmiddelen: E401 en E461, zout.

Hoe smaakt het?

Ik vind deze vissticks behoorlijk 'echt' smaken, zonder dat ze overdreven vissig zijn. David is meestal niet zo'n fan van vis-smaakjes en zeewier, maar ook hij vond deze ook lekker. Het korstje wordt lekker knapperig en de binnenkant heeft een fijne beet. Deze gaan we vaker kopen!

Wat kost het en waar is het te koop?

Je vindt dit product alleen bij Jumbo. Een pakje van 210 gram (7 sticks) kost €2,99.

8 Reacties

cho op 9-6-2017 - 11:45

Is it better than the vegafit? Vegafit is cheaper right?

Martine op 9-6-2017 - 12:56

Vegafit is goedkoper inderdaad. Ik vind ze allebei lekker, Vegafit is wat 'kruidiger'. Voordeel van deze is wel dat ze veel makkelijker verkrijgbaar zijn dan Vegafit.

Irene op 10-6-2017 - 19:22

Bedankt voor het delen! Toevallig wilde mijn familie vanavond vissticks en kon ik hier lekker van genieten. Ik had al jaren geen 'echte' vissticks meer gegeten en vond deze precies smaken naar hoe ik ze me kon herinneren, erg geslaagd (:

Patrick op 13-10-2017 - 20:52

Ook deze heb ik al enkele keren gegeten. Precies de smaak van echte vissticks en de leuke verpakking maakt me tegelijkertijd weer lekker (zo blij als een) kind :)

Martine op 15-10-2017 - 16:03

Ja lekker hè! Ik vind de verpakking ook heel leuk.

Gülbahar op 1-11-2017 - 13:39

Deze eergisteren gegeten (ik was vroeger altijd gek op vis en mistte dus vissticks) deze zijn heel erg 'licht' van smaak wat ze ook zo lekker maakt. Inderdaad, geen vis geur. Ik deed er wat citroen op en het was echt heerlijk.

Marleen op 19-11-2017 - 15:06

Yes these are so much nicer (if you used to eat and LIKE real fish) than this utterly dry vegafit rubbish. I do not know whether these are more expensive but I don't mind paying more for something so much better.

Martine op 20-11-2017 - 10:46

Hi Marleen, if you like these, you will probably also like the Sofine van Vivera fish burgers.

Schrijf een reactie