Witte broodpuntjes van Vomar

door onder Brood en zo
Kenmerken: , ,

Vegan witte puntjes van VomarUPDATE: ik heb een bericht gekregen dat er sinds kort melk in deze broodjes zit. Kijk goed op het etiket als je ze gaat kopen.

Ik kom niet zo vaak bij Vomar, maar gisteren lag het op de route en heb ik dus even gekeken hoe het met hun vegan assortiment gesteld is. De vleesvervanger-afdeling was een beetje sneu (misschien is het bij andere vestigingen beter?), maar op de broodafdeling vond ik deze leuke witte broodpuntjes die helemaal vegan zijn! Er lagen ook vegan zachte witte bolletjes met ongeveer dezelfde ingrediënten.

De ingrediënten

Tarwebloem, water, dextrose, tarwegluten, gist, bakkerszout, veldbonenmeel, plantaardige oliën (palm, raapzaad), roggezuurdeeg, tarwemoutmeel, aroma (vanille).

Hoe smaakt het?

De broodjes zijn lekker zacht en hebben een fijne witbrood smaak. Wij aten ze als hotdogbroodjes met een vegan worstje ertussen.

Wat kost het en waar is het te koop?

Te koop bij Vomar. Een zak met 10 kleine puntjes kost 89 cent. Koopje!

2 Reacties

Marina op 15-2-2016 - 21:41

goede avond vandaag deze gekocht maar zag net dat samenstelling enigszins veranderd is, geen aroma meer maar enzymen,tarwe nu zijn dit eiwitten maar vraag mij af of er ook dierlijke eiwitten bij zitten, weet jij dit misschien? groetjes Marina

Martine op 16-2-2016 - 11:21

Hoi Marina, Staat er letterlijk 'enzymen, tarwe'? Dan denk ik dat dit dan plantaardige enzymen uit tarwe zijn en dat er niks dierlijks bij zit.

Schrijf een reactie