Wilmersburger ravioli en tortellini

door onder Deegwaren
Kenmerken: , , , ,

Wilmersburger ravioli, veganWilmersburger maakt sinds kort niet alleen vegan kaas, maar ook gevulde pasta met vegan kaas. Er zijn ravioli (op de foto) en tortellini.

De ingrediënten

Harde tarwegries, water, vulling (40%): Wilmersburger pizzrasp bio (45% water, kokosolie, zetmeel, zout, tarwe-eiwit, natuurlijk aroma, specerijen, zuurteregelaar: melkzuur), paneermeel (tarwebloem, gist), zeezout, havervezels, emulgator: sojalecithine, peper.

Hoe smaakt het?

Ik vond de smaak van deze producten een beetje tegenvallen. Je proeft de kaas niet zo goed terug. Jammer! Toch zijn ze best lekker en het is leuk om weer eens gevulde pasta te eten. Het helpt om ruim voldoende zout in het kookwater te doen, dan komt de smaak beter uit. Als je van al dente pasta houdt kun je de kooktijd die op de verpakking staat best halveren, want de pasta wordt snel te zacht.

Wat kost het en waar is het te koop?

De ravioli en tortellini zijn sinds kort te koop bij de biowinkels van De Natuurwinkel keten. Verder zijn ze natuurlijk bij vegan specialiteitenwinkels en webwinkels verkrijgbaar. Een pakje van 250 gram kost ongeveer €3,60. Dat is behoorlijk aan de prijs, maar wij halen vier porties uit zo'n pakje, dus dan vallen de kosten het per persoon toch mee.

Schrijf een reactie