Whity koffie creamer

door onder Melk & yoghurt
Kenmerken: , ,

Whity koffiecreamer, veganDeze vegan coffee creamer zakjes van Vantastic Foods zijn handig voor gasten als je zelf geen melk in de koffie drinkt, of handig om mee te nemen buitenshuis als je juist wél graag altijd melk in je koffie hebt.

De ingrediënten

Glucosestroop, plantaardige olie (gedeeltelijk gehard), emulgator: vetzuuresters, stabilisator: kaliumfosfaat, scheidingsmiddel: siliciumdioxide.

Hoe smaakt het?

David en ik drinken vrijwel geen koffie, dus ik heb deze creamerzakjes speciaal voor als er gasten zijn die graag koffie met melk willen. We hebben de creamer al op verschillende niet-vegan familieleden uitgeprobeerd, en niemand merk verschil met gewone melk creamer. Het is wel behoorlijk zoet, dus misschien moet je iets minder suiker of zoetmiddel in de koffie gebruiken.

Wat kost het en waar is het te koop?

Whity koffie creamer is verkrijgbaar bij vegan webwinkels zoals Veggie4U en Veggiedeli, en sommige vegan speciaalzaken zoals Vegabond en Vegansuper. Een setje van 5 zakjes kost ongeveer €1,20, een voordeelverpakking met 50 zakjes ongeveer 9 euro.

3 Reacties

Jeannette Meijer op 4-12-2015 - 22:54

Een ongezoete versie zou fijn zijn!

Eva van Kamer op 28-9-2020 - 13:58

Ben het helemaal met Jeanette eens : waarom moet alles toch altijd gezoet zijn ? Jammer.

Marjon op 22-7-2021 - 17:22

Dank voor de tip Martine. Intussen 6 jaar verder en de pot is overal te koop maar de sachets nergens! Iemand anders een tip? Heb ze met spoed nodig voor vakantie! Groetjes Marjon

Schrijf een reactie