Wasa vegan sour cream & onion sandwiches

door onder Tussendoortjes
Kenmerken: , ,
Wasa vegan sour cream onion sandwich

Sour cream & onion sandwiches, vegan? Ja echt! Leuke verrassing van Wasa, deze hartige plantaardige tussendoortjes.

De ingrediënten

Volkoren roggemeel 66,5%, volkoren havermeel 18%, plantaardig vet (koolzaad, shea), gist, maltodextrine, uipoeder, zout, natuurlijk aroma, zonnebloemolie, knoflookpoeder.

Hoe smaakt het?

Ik vind dit best een fijn tussendoortje dat goed vult. De crackers zijn mooi knapperig en de vulling is lekker romig met een volle uiensmaak. De smaak blijft helaas wel wat lang hangen in je mond. Ik vind deze gelukkig een stuk lekkerder dan de hummus sandwiches waar Wasa eerder mee kwam.

Wat kost het en waar is het te koop?

Je vindt deze belegde crackers onder andere bij Jumbo supermarkten. Een verpakking met 3 pakjes (totaal 99 g) kost € 1,85.

3 Reacties

VeganChic op 21-2-2020 - 10:58

Hey Martine Dat ziet er echt goed uit zeg! Ik lees alleen niet dat er suiker en palm olie in zit. Is het toevallig vrij van dat? Groetjes VeganChic

Diane op 25-2-2020 - 12:11

Oh geweldig, eindelijk een tussendoortje dat je gewoon kan kopen in de supermarkt en niet standaard met hummus is gevuld. Ik wil ook nog even kwijt dat dit een fantastische website is en het voor ons echt een stuk makkelijker maakt om vegan boodschappen te kunnen doen :-)

Martine op 25-2-2020 - 14:39

Leuk om te horen Diane, dankjewel!

Schrijf een reactie