Vivera shoarma

door onder Vleesch
Kenmerken: , ,

Vivera shoarma, veganVivera heeft weer nieuwe vegan vleesvervangers op de markt gebracht!* Deze shoarma zit in een voordeelverpakking van 350 gram, zodat je er met het hele gezin van kunt eten, of zelf een extra grote portie nemen natuurlijk... De shoarma is eiwitrijk en bevat extra ijzer en B12.

De ingrediënten

85% gerehydrateerd soja-eiwit, raapolie, zonnebloemolie, specerijenextract, natuurlijke aroma's (tarwe), erwtenvezels, kruiden en specerijen (komijn, koriander, venkelzaad, peper, foelie, kurkuma, kruidnagel, gember, karwijzaad, chilipeper, piment, lavas), zout, groenten (paprika, ui), maltodextrine, knoflook, paprika extract, ijzer, vitamine B12.

Hoe smaakt het?

Ik vind deze shoarma erg lekker, vooral in een pitabroodje of wrap met knoflooksaus en sla. De textuur is heel mals (een beetje zoals de kipstukjes van de Vegetarische slager) en er zit een fijne kruidenmix op. Let op dat je hem niet te lang bakt, want dan kan hij een beetje taai worden. Kort bakken op hoog vuur werkt het beste.

Wat kost het en waar is het te koop?

De shoarma is voorlopig alleen verkrijgbaar bij Coop supermarkten en grote Albert Heijns. Een verpakking van 350 gram kost €4,-.

* Ik kreeg dit product gratis opgestuurd in een proefpakketje.

5 Reacties

Luke op 18-5-2017 - 19:48

Ik heb dit product inmiddels ook gevonden bij Dirk supermarkten. Op een zelf gemaakt pita broodje met wat zelfgemaakte knoflooksaus, wat sla en een beetje sambal is het echt heel erg lekker.

Sandvink op 10-6-2017 - 12:09

Voor de mensen die het niet weten...De viveraproducten hebben een blauwe of een gele band op de verpakking. Het is die band waarop 'vivera' staat. Een blauwe band betekend dat het product geschikt is voor veganisten en een gele band betekend dat het geschikt is voor vegetariërs (en dus ongeschikt voor de echte veganist).

Patrick op 13-10-2017 - 20:49

Deze heb ik al vaak gemaakt, en gecombineerd met dat lekkere vegan knoflook recept die ik elder op internet vond.

Lor op 15-11-2017 - 15:56

Hoi Patrick, zou ik t recept van die knoflooksaus mogen? Dat is 1 van de dingen waar ik moeite mee heb om t op te geven.. dus ben aan t zoeken naar goede alternatieven! 😊

Martine op 16-11-2017 - 11:30

Hoi Lor, ik weet niet of Patrick hier nog meeleest, maar ik maak meestal knoflooksaus van Remia Mayolijn met wat knoflookpoeder of verse uitgeperste knoflook en een scheutje citroensap of azijn. Je kunt er ook nog wat ongezoete sojayoghurt door mengen om het wat lichter te maken.

Schrijf een reactie

Gewoon Vegan gebruikt cookies om de website te optimaliseren. Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie.