Vivera Meester Burgers

door onder Vleesch
Kenmerken: ,
Vivera meesterburger, quarter pounder vegan

In Engeland waren deze extra grote 'quarter pounder' burgers van Vivera al langer te koop, en nu zijn ze ook in Nederland verkrijgbaar, als 'meester burgers'!

De ingrediënten

5% gerehydrateerd soja- en tarwe-eiwit, kokosolie, zonnebloemolie, natuurlijke aroma's, verdikkingsmiddel (methylcellulose), kruiden en specerijen, aroma's, rode bietenpoeder, aardappelvezels, zeezout, tomatenpoeder, gerstemoutextract, maltodextrine, ijzer, vitamine B12. 

Vivera meester burgers, quarter pounders vegan

Hoe smaakt het?

Dit zijn rauwe burgers. Net als de biefstuck van Vivera 'bloeden' de burgers een beetje tijdens het bakken (zie de foto). Daar moet je van houden. Na het bakken zijn ze is lekker stevig, met een goede beet. De smaak is hartig en vleesachtig. Ik denk dat je hier prima vleesliefhebbers mee over de streep kunt trekken, zeker als je de burger serveert op een lekker broodje met alles erop en eraan.

Wat kost het en waar is het te koop?

Je vindt deze burger onder andere bij Albert Heijn. Een verpakking met twee burgers van 113 gram kost €3,49.

4 Reacties

Jeroen op 20-3-2019 - 14:35

Vreselijk product. Net als de "biefstukc"(sic), moet het heel erg op het 'origineel' lijken, met geur, lucht en smaak. Bah.

Ezra op 28-3-2019 - 0:22

Ik vind het juist een grote meerwaarde dat het veel op vlees lijkt. De beste 'nep-vlees burger'die ik tot nu toe heb gegeten! Het enige nadeel is dat het erg zout is. Het zou nog beter zijn als je de mogelijkheid had het zelf te kunnen kruiden. Dan zou het product perfect zijn!

Rob op 24-7-2019 - 21:28

Verbazingwekkend lekker en als broodje hamburger super. Het vet loopt er uit als een echte hamburger. Ik heb hem in de Tefal actifry gedaan voor 9 min. De biefstukc vond ik juist weer niet lekker, maar smaken verschillen natuurlijk

Annemarie op 10-2-2020 - 12:06

Deze is uit het assortiment. Zo jammer, was onze favoriet naast de Beyond Burger. Alleen veel beter betaalbaar. De nieuwe Lidl burger is ook ontzettend goed, die kochten wij al langer in Duitsland.

Schrijf een reactie