Verse curries bij AH

door onder Maaltijden
Kenmerken: , , , , ,

AH verse tikka masala, veganHet schap met kant-en-klaar maaltijden bij AH heeft er plotseling een heleboel vegan opties bij! Er staat sinds kort een hele rij met curries en soepen die bijna allemaal vegan zijn. Ik probeerde de tikka masala.

De curries zijn behoorlijk geconcentreerd, dus als je er een blikje kikkererwten of een pakje vegan kipstukjes, een flinke portie rijst en eventueel wat extra groente bij doet kun je met deze potjes makkelijk een maaltijd voor 3 personen maken.

De ingrediënten

Groente (37% maïs, 19% gele paprika, ui, tomaat), kokosmelk, water, zongedroogde tomaat, knoflook, specerijen, zonnebloemolie, gember, zout, azijn, koriander, citrusvezel.

Hoe smaakt het?

Ik ben blij verrast door deze curry. Hij is gemaakt van allemaal 'echte' pure ingrediënten, en dat proef je terug in de heerlijk verse, kruidige smaak. Het is een hele dikke saus met groentes die een beetje zijn fijngemaakt, maar niet helemaal glad gepureerd. De smaak is behoorlijk sterk, dus je kunt de inhoud van het potje makkelijk aanvullen met rijst, peulvruchten en groente zonder dat de smaak eronder lijdt.

Wat kost het en waar is het te koop?

Je vindt deze curries bij Albert Heijn in de koeling met de kant-en-klaar maaltijden. Een bakje met 475 gram kost €2,99.

5 Reacties

Birgit op 11-4-2017 - 10:52

Deze heb ik van de week idd gezien. En natuurlijk gekocht en gegeten met eerst een zakje wokgroenten gebakken en daar de curry bij gedaan, rijst erbij en klaar. Wij vonden het erg lekker !

Martine op 11-4-2017 - 12:24

Fijn dat het lekker was Birgit!

Wik op 13-4-2017 - 18:33

Een andere, ver­se cur­ry bloem­kool, geprobeerd. Aardappeltjes gekookt, curry bloemkool in de magnetron, samenvoegen, klaar. Voel me erg gezond, curry is best lekker ook.

Anne op 20-4-2017 - 15:10

Super fijn dat er steeds meer kant en klaar opties komen die uit zulke pure ingrediënten bestaan. Ik vond deze erg lekker! Gemaakt met wat groente, rijst en boontjes erbij. Zou hem zo m'n gasten voorzetten.

Suriya op 24-6-2018 - 9:56

Helaas smaakt het niet naar tikka masala, ben zelf indiaas, uit nieuwsgierigheid geprobeerd. De tikka masala saus bij de kant en klare maaltijd (ook van AH zelf) smaakt juist wel goed.

Schrijf een reactie