Vegolino chocolaatjes

door onder Chocola
Kenmerken: , , , , ,

Vegoline chocolaatjes, veganAls je veganist bent en van chocolade houdt, ken je waarschijnlijk wel de grote repen vegan melkchocola met hazelnoten van Vego (zo niet, ga ze dan snel proeven!). Vego heeft nu iets nieuws 'Vegolino', kleine individueel verpakte chocolaatjes. Leuk om voor bij een luxe kopje koffie, of om als cadeautje aan iemand te geven in plaats van bonbons.

De ingrediënten

Rietsuiker, hazelnoot, cacaomassa, cacaoboter, vanille-extract, emulgator: soja lecithine.

Hoe smaakt het?

De Vegolino smaakt naar Vego chocola, maar dan ietsje zachter en zonder stukjes hazelnoot. Het doet me denken aan de binnenkant van een praline bonbon, zonder de harde buitenkant. Lekker!

Wat kost het en waar is het te koop?

Momenteel zijn de Vegolino's in Nederland voor zover ik weet alleen te koop bij Veggie4U in Den Haag, HAP in Den Bosch en online bij Platfoer.nl, maar ze zullen wel snel ook bij andere winkels verkrijgbaar worden. Ik betaalde €4,99 voor een zakje met 180 gram.

3 Reacties

Yvonne van Bruggen op 24-4-2016 - 11:03

Daar zat ik precies op te wachten! Eindelijk kun je iemand vegan bonbons als cadeautje geven. Nu nog in een mooi doosje...... Ben blij met je, Martine.

Martine op 24-4-2016 - 14:01

Fijn dat je er blij mee bent Yvonne! Een mooi doosje kun je misschien los kopen bij een hobbywinkel ofzo. Bij natuurwinkels kun je meestal ook vegan bonbons van het merk Belvas kopen, zoals deze truffels https://gewoonvegan.nl/belvas-truffels/

Melissa op 30-8-2017 - 12:58

Ik heb ze ook gespot bij de Ekoplaza (Arnhem)!

Schrijf een reactie