Vegan ‘Next level’ gehakt en burgers van Lidl

door onder Vleesch
Kenmerken: , ,
Vegan Next Level gehakt en burgers van Lidl

Lidl verkoopt sinds kort dit 'Next level' verse vegan gehakt en burgers. Ze zijn gemaakt van champignons en een mengsel van verschillende plantaardige eiwitten.

De ingrediënten

Beide producten hebben dezelfde ingrediënten en voedingswaarde: water, ingemaakte champignons (champignons, water, zout, voedingszuur: citroenzuur, antioxidant: ascobinezuur), kokosvet, 9% erwteneiwit, 7,4% tarwe-eiwit, koolzaadolie, 3,8% sojaeiwit, sojameel, specerijen, emulgator: methylcelluslose, zout, aroma's, erwtenzetmeel, gistextract, bamboevezel, kleurstof: rodebietensapconcentraat, conserveermiddelen, kaliumsorbaat, natriumacetaten, rookaroma.

Hoe smaakt het?

Ik vind deze producten erg lekker. Ze hebben een fijne sappige beet en goede vezelachtige vleestextuur. Ik proef bij deze producten geen gekke bijsmaak, zoals bij sommige andere vegan 'rood vlees' producten. Het gehakt laat zich makkelijk verwerken tot traditionele vleesgerechten zoals gehaktballen of köfte.

Wat kost het en waar is het te koop?

Deze producten zijn alleen te koop bij Lidl supermarkten. Je betaalt €3,29 voor 275 gram gehakt of 225 g burgers.

7 Reacties

Inez op 19-2-2020 - 18:03

Dit gehakt vind ik ook lekkerder dan de andere merken. Neutraler en minder zout. Nou maar hopen dat het een blijvertje is...

Annemarie op 20-2-2020 - 10:18

Wij kochten deze al een poos in Duitsland. Vind het superfijne producten. Erg lekker en het gehakt is inderdaad ontzettend goed te verwerken. Hoe (on)gezond zijn deze producten in vergelijking tot andere vleesvervangers?

Aleksandra op 20-2-2020 - 22:59

Ik heb het eergisteren gekocht en de houdbaarheid was nog 4 dagen . Vanochtend zag ik dat de verpakking erg bol stond . Toen las ik dat het bij Max 4 graden bewaard moet worden . Wel raar , want de normale koelkast temperatuur is 7 graden . Ik heb het moeten weggooien helaas

Henk op 29-2-2020 - 2:58

Vorige week van deze next level gehakt, heerlijke ouderwetse gehaktballen gemaakt. Persoonlijk vind ik het super, lekker mals en je hoeft het maar kort te braden. Bedankt voor je tips op deze website.

Martine op 2-3-2020 - 10:14

Leuk om te horen Henk, dankjewel!

Muriel op 2-3-2020 - 19:59

Heb de "burgers" vorige week geprobeerd, en vind ze persoonlijk vies van geur en smaak😅🙊🤷‍♀️

Tim op 21-3-2020 - 17:11

Degene die hier beweert dat een koelkast zeven graden moet zijn is niet waar. "Vanuit gezondheidsoverwegingen is het advies om de temperatuur van een koelkast in te stellen tussen de 3 °C en 4 °C."

Schrijf een reactie