Vegan diepvriespizza’s van Bio inside

door onder Maaltijden, Snacks
Kenmerken: , , , ,

Vegan peperoni pizza

 

Bijna twee jaar geleden schreef ik over de diepvriespizza's van Natural Cool, die toen nog alleen in Duitsland te koop waren. Tegenwoordig komen ze steeds vaker de grens over en zijn ze eindelijk goed verkrijgbaar in Nederland. Vegan vooruitgang! Ze hebben meestal wel een nieuw jasje, van het merk Bio inside. Zelfde pizza, andere doos. Er zijn twee soorten, eentje met vegan peperoni en eentje met kaas en pesto.

De ingrediënten

Beleg: tomatensaus (tomatenpuree, zonnebloemolie, ui, knoflookpoeder, basilicum, oregano, peper), rode en gele paprika 14,3%, vegane worst 12% (water, tarwe-eiwit, zonnebloemolie, gistextract, specerijen (bevat selderij en mosterd), zout, ui, verdikkingsmiddelen: johannesbroodpitmeel en guarpitmeel, paprikaextract, natuurlijke rook), cougette 10,7%. Bodemdeeg: tarwemeel, water, zeezout, zonnebloemolie, gist.

Hoe smaakt het?

Ik vind deze pizza's erg fijn. De bodem is van goede kwaliteit, zeker voor een diepvriespizza. Er zitten stevige stukken groente op. De worst op de peperoni pizza is lekker mals en pittig met een subtiel rooksmaakje. Op deze pizza zit geen kaas en dat mis ik wel een beetje. Op de pesto pizza zit wel kaas.

Wat kost het en waar is het te koop?

Je vindt deze pizza's bij sommige biologische winkels en bij BioVegan. Vraag ernaar bij jouw winkel! Eén pizza kost tussen de €4,50 en €5.

2 Reacties

Jessica op 6-5-2017 - 19:27

Ik vind dit zo een fijne website ! dank je wel!!!

Sandvink op 13-5-2017 - 10:44

Het is inderdaad een erg fijne website. Ik ben sinds enkele weken vegan en deze site is een enorme hulp.

Schrijf een reactie