Van der Meulen rice toast

door onder Chips & zoutjes
Kenmerken: , , ,

Vandermeulen vegan rice toastVan de Meulen maakt twee soorten glutenvrije toastjes op basis van rijst. Er is een original smaak en deze variant met lente-ui smaak. Van der Meulen heeft bevestigd dat de E-nummers uit plantaardige grondstoffen gemaakt worden.

De ingrediënten

Rijst (67%), ge­mo­di­fi­ceerd ta­pi­o­ca zet­meel, sui­ker, rijsto­lie, zout, krui­den en spe­ce­rij­en (pe­ter­se­lie, len­te-uip­oe­der, len­te-ui aro­ma), ta­pi­o­ca mal­todex­tri­ne, smaak­ver­ster­kers E631, E627.

Hoe smaakt het?

De toastjes zijn super knapperig en lekker bros van textuur. De Lente-ui smaak is lekker kruidig en niet overheersend ui-achtig. Dit is meer een zoutje dan een cracker die je met beleg eet. Ik vind ze heel goed smaken.

Wat kost het en waar is het te koop?

Deze toastjes zijn verkrijgbaar bij verschillende supermarkten, onder andere Albert Heijn, Jumbo, Plus, Deen en Hoogvliet. Ik betaalde bij AH 1,03 voor een pakje van 63 gram met daarin twee los verpakte bakjes crackers.

4 Reacties

Belinda op 6-1-2016 - 20:42

Hoi Martine, deze heb je overigens ook in naturel en zijn dus glutenvrij. Wellicht staat het ergens op jouw site hier, maar omdat ik zo blij ben met de crackertjes vermeld ik het toch maar even :-)

Marijke Mollema op 23-2-2016 - 8:57

Hoi Martine, je schrijft: "Van der Meulen heeft bevestigd dat de E-nummers uit plantaardige grondstoffen gemaakt worden." Geldt dat alleen voor de Rice toast of voor alle toastjes van Van der Meulen? Groetjes, Marijke

Martine op 23-2-2016 - 9:46

Ik heb alleen de rice toast nagevraagd Marijke, dus het antwoord ging alleen daarover.

Marijke Mollema op 23-2-2016 - 9:53

Dank je wel, Martine!

Schrijf een reactie