Tussendoortjes van Boxbites

door onder Tussendoortjes
Kenmerken: , , ,
Boxbites tussendoortjes, vegan

Ik probeer altijd een tussendoortje in mijn tas te hebben voor als ik onderweg trek krijg. Je kunt op de meeste plaatsen gelukkig wel vegans snacks vinden, zoals een zakje naturel chips of een plak ontbijtkoek, maar echt voedzaam zijn die niet.

Het bedrijf Boxbites zag hier een gat in de markt biedt abonnementen aan waarbij je om de paar weken een doos met verantwoorde tussendoortjes zoals mueslirepen, nootjes en gedroogd fruit. Ik kreeg van hen deze mini-doos met een paar vegan tussendoortjes opgestuurd om te proberen. Leuk! Bijna alle snacks van Boxbites zijn vegan en je kunt bij het bestellen aangeven dat je alleen vegan producten wilt ontvangen.

Ik vind het verrassings-aspect van zo'n doos een leuk idee. Er zaten veel producten die ik nog niet eerder had gegeten, dus het was een goede manier om wat nieuwe dingen te proeven. Ik kan me voorstellen dat mensen dit kopen als een soort cadeautje voor zichzelf (of voor een ander natuurlijk). Als je weinig tijd hebt om boodschappen te doen of zelf tussendoortjes te maken is het vast fijn als er af en toe zo'n doos in je brievenbus landt.

Hoe smaakt het?

De producten die ik opgestuurd kreeg vond ik allemaal lekker. Er zaten vooral zoete tussendoortjes bij, maar er was ook één hartig product. Ik hou van hartig, dus er zouden van mij nog wel wat meer hartige dingen bij mogen. Mijn favorieten waren de muesli mini's van Made Good, de Pumpkinreep met gembersmaak van Rude Health en de Italiaans gekruide lijnzaadcrackers van Bio Bites. De Scrummies rozijntjes met blauwe bessensmaak en Berry Delight reep waren niet zo aan mij besteed, maar David vond die wel erg lekker.

Sommige van de tussendoortjes zijn groter dan andere, dus je kunt het een beetje afstemmen op hoeveel trek je hebt. Als je er een paar in je tas doet heb je altijd wat bij je voor de lekkere trek. Deze doos zou denk ik ideaal zijn om op kantoor in je bureaula te hebben liggen voor als alternatief voor de snoep-automaat. Je moet alleen wel de verleiding kunnen weerstaan om de doos achter elkaar leeg te eten...

Wat kost het en waar is het te koop?

Je kunt deze pakketten alleen bestellen op de site van Boxbites. Iedere doos bevat 18 tussendoortjes en wordt gewoon door de brievenbus bezorgd. De dozen worden goedkoper naarmate je er er meer bestelt. Een losse doos kost €39, een maandelijks doos €29 en een twee-wekelijkse €28. Per tussendoortje is dit gemiddeld iets duurder dan wanneer je de snacks in je winkel zou kopen, maar dan worden ze natuurlijk niet bij je thuis bezorgd. Je betaalt geen verzendkosten en kunt €5 korting krijgen op je eerste box. Volgens de FAQ van Boxbites kun je je abonnement op ieder moment aanpassen, pauzeren of stopzetten.

3 Reacties

Biobites op 11-3-2016 - 17:14

Dank je Martine

Saralien Velghe op 29-12-2016 - 23:19

Super leuk concept! Jammergenoeg worden er wel verzendingskosten aangerekend.. Dit kon me er echter niet van weerhouden een box te bestellen :) Bedankt voor de tip!

Martine op 30-12-2016 - 9:52

Geniet ervan Saralien!

Schrijf een reactie