Turkse pizza’s van Aldi

door onder Maaltijden, Snacks
Kenmerken: , ,
Vegan Turkse pizza van Aldi

Aldi heeft nu ook vegan Turkse pizza's! Zoals we van Aldi gewend zijn, zijn deze goedkoper dan die bij andere supermarkten, én er zitten er drie in de doos in plaats van twee. Super!

De ingrediënten

Deeg 61% [tarwebloem, drinkwater, zout, olijfolie pomace, gist, peper], topping 39% [gehakte tomaten 28%, tomatenpuree, sojaproteïne 12%, water, ui (6%), tomatensap, olijfolie pomace, specerijen (bevat: knoflook (0,4%), chili (0,1%), peper), suiker, zonnebloemolie, zout, verdikkingsmiddel (natriumcarboxymethylcellulose), voedingszuren (azijnzuur, citroenzuur)].

Hoe smaakt het?

Deze Turkse pizza's smaken hetzelfde als de Lekker Anders pizza's die bij sommige andere supermarkten te koop zijn. Dat is niet verrassend, want de ingrediënten zijn ook bijna identiek. De saus die erop zit is heerlijk kruidig en smaakvol. Met flink wat vulling erin en eventueel een salade ernaast heb je aan één pizza genoeg voor een maaltijd.

Wat kost het en waar is het te koop?

Je vindt deze goedkopere pizza's alleen bij Aldi, in de diepvries. Ik betaalde €2,49 voor een doos met drie pizza's. Win!

3 Reacties

Patrick op 11-10-2017 - 14:30

Nou, bij onze Aldi hadden ze hem natuurlijk weer niet :/. Ze hebben maar weinig van wat gepubliceerd wordt in mijn (overigens grote) dorp. Had toch wel beter gehoopt, maar was er al bang voor. Ik zag wel Turkse pizza's liggen, maar dat waren dozen van 4 per pak en er zat vlees op :(

Patrick op 11-10-2017 - 14:32

En die dozen waren met dezelfde letters als op de doos op de afbeelding. Hebben ze het weer veranderd zeker? Geen vegan meer :@

Martine op 11-10-2017 - 14:39

Hoi Patrick, misschien waren de Vegetarische bij jouw Aldi al uitverkocht? Zoals vaker bij Aldi zijn er een paar verschillende versies van dit product die in vergelijkbare dozen zitten. Volgende keer nog eens goed kijken of er toch niet een vegetarische tussen zit!

Schrijf een reactie

Gewoon Vegan gebruikt cookies om de website te optimaliseren. Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie.