Tic Tac mintjes

door onder Snoep
Kenmerken: , , ,

Tic-Tac, veganIedereen kent Tic Tac wel, de kleine mintsnoepjes in een doorzichtig doosje die bij bijna iedere supermarkt bij de kassa liggen om je te verleiden tot een impulsaankoop. Wat je misschien nog niet wist, is dat alle smaken Tic Tac vegan zijn. Dat is fijn!

De ingrediënten

Sui­ker, mal­todex­tri­ne, fruc­to­se, ver­dik­kings­mid­del (ara­bi­sche gom), rijst­zet­meel, aro­ma's, es­sen­ti­ë­le munt­olie, glans­mid­del (car­nau­ba­was).

Hoe smaakt het?

De buitenkant van de snoepjes smaakt licht zoet en de binnenkant is lekker fris.

Wat kost het en waar is het te koop?

Tic Tac snoepjes zijn te koop bij bijna alle supermarkten. Een doosje met 100 mintjes kost ongeveer €2,-.

5 Reacties

Monica op 19-10-2016 - 14:33

Zojuist de Tic Tac Festival gekocht, maar daar zit helaas €120 in...

Martine op 19-10-2016 - 14:44

Oh, dat is vervelend! Wel gek, want op de website van Ferrero staat dit e-nummer niet bij de ingrediënten: https://www.ferrero.nl/tic-tac

Monica op 19-10-2016 - 14:44

Helaas zijn de Orange & Lime en de Cherry & Cola niet vegan (E120). De Festival is daarom ook niet vegan :-(

Monica op 21-10-2016 - 9:05

Hai Martine, excuses voor de verwarring: de door mijn genoemde smaken zijn weliswaar niet vegan maar tevens niet verkrijgbaar in Nederland.

Monica de Roo op 21-10-2016 - 9:07

En excuses voor de taalfout! @mijn (Helaas geen Bewerk-optie)

Schrijf een reactie

Gewoon Vegan gebruikt cookies om de website te optimaliseren. Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie.