Tasty Thins melba toast met kaneel

door onder Koekjes en cake, Tussendoortjes
Kenmerken: , , ,

Tasty Thins melba toastVan der Meulen maakt sinds kort deze melba toastjes met kaneel. Ik vind het een behoorlijk geniaal idee! Ze zijn per vijf in zakjes verpakt, dus handig mee te nemen als tussendoortje. Er is ook een variant met krenten, zonder toegevoegde suiker. Beide zijn vegan. Ik zou het nog leuker vinden als er ook een volkorenvariant was.

De ingrediënten

Kaneel: tarwebloem, suiker, gist, tarwezetmeel, zout, 0,3% kaneel, suikerstroop, gerstemoutmeel, emulgator: sojalecithine, plantaardige olie (raap).

Krenten: tarwebloem, 18% krenten, gist, tarwezetmeel, zout, gerstemoutmeel, emulgator: sojalecithine, plantaardige olie (raap, zonnebloem).

Hoe smaakt het?

De toastjes zijn super knapperig en hebben een fijne kaneelsmaak, niet te zoet. Ze doen me sterk denken aan de kaneelbeschuitjes die ik vroeger van mijn oma bij de thee kreeg. Pure nostalgie, heerlijk!

Wat kost het en waar is het te koop?

Ik kocht deze crackertjes bij Albert Heijn, maar ze liggen ook bij andere winkels zoals Deen. Een pakje van 120 gram (6 porties) kost €1,29.

2 Reacties

Netty Rook op 5-6-2020 - 8:44

Hallo, ik ben enthousiast geworden door jullie bericht over Tasty Thins. Maar bij Albert Heijn zijn ze niet te bestellen of te koop in de winkel. Jammer, want ik ben gek op kaneel. Mvg Netty

Martine op 23-6-2020 - 16:22

Hoi Netty, volgens mij wordt dit product helaas niet meer gemaakt. Inderdaad jammer, want wij vonden ze erg lekker.

Schrijf een reactie