Swiss Noir Café chocolade

door onder Chocola
Kenmerken: , , , , ,

Swiss Noir koffie chocola, veganSwiss Noir maakt allerlei bijzondere soorten chocola, waarvan er een flink aantal vegan zijn. Ik eet graag chocola met smaakjes, dus toen ik zag dat deze repen met koffiesmaak vegan zijn, wilde ik natuurlijk meteen proeven!

De ingrediënten

Ca­cao­mas­sa, sui­ker, kof­fie pasta 2% (kof­fie, ca­cao­bo­ter), va­nil­le­stok­jes.

Hoe smaakt het?

Dit is 72% procent chocola, dus het smaakt behoorlijk sterk, maar door de koffie vind ik het wat toegankelijker smaken dan gewone extra pure chocola. Ook David, die geen gewone koffie lust, vond dit lekker. De chocola is ook lekker romig. Er schijnt ook een crunch versie van deze chocola te bestaan, en dat lijkt me nog lekkerder, maar zo smaakt het ook al heel goed.

Wat kost het en waar is het te koop?

Ik kocht deze chocola bij Albert Heijn, maar het ligt misschien ook wel bij andere supermarkten. Ik betaalde €1,25 voor een reep van 100 gram.

4 Reacties

Sanne op 15-4-2015 - 22:00

Haha, nadat ik dit bericht op FB had gezien, heb ik dezelfde avond nog de chocolade gehaald.. en nu heb ik nog maar 6 blokjes over! Oeps! Haha. Ik vond dat het mocht, ik moet veel studeren en dan is dat een fijne smoes om lekkere dingen in huis te halen. Hersenvoer, weet je wel? Ik ben zo blij met deze website! Super handig. Liefs

Marijke Mollema op 23-2-2016 - 20:05

Hoi Martine, ze staan ook op de website van JUMBO. Groetjes, Marijke

Max op 10-9-2018 - 18:47

Hoi Martine, dit staat op de website: Allergie-informatie Kan bevatten: melk, amandel, hazelnoot, soja, noten.

Martine op 13-9-2018 - 19:31

Hoi Max, dat kan kloppen. Veganisten letten over het algemeen alleen op de ingrediënten en niet op 'kan bevatten', want dat gaat over minuscule spoortjes kruisbesmetting in de fabriek, die niet expres worden toegevoegd.

Schrijf een reactie