Suikervrije colasnoepjes van Aldi

door onder Snoep
Kenmerken: , , , ,

Aldi suikervrije cola snoepjes, veganAldi verkoopt verschillende smaken suikervrije snoepjes onder hun huismerk Fresh Life. Naast deze colasnoepjes zijn er ook varianten met fruitsmaakjes, dropsmaak, menthol en een paar romige smaken die niet vegan zijn. Zoals dat gaat bij Aldi zitten ze allemaal samen in één doos en de cola- en fruitsmaakjes zijn vaak als eerste uitverkocht, dus je moet soms een beetje geluk hebben om deze te vinden.

De ingrediënten

Zoetstoffen (isomalt, acesulfaam-K, sucralose), voedingszuur (melkzuur), natuurlijk aroma, moutextract, zuurteregelaar (natriumlactaat), karamel.

Hoe smaakt het?

Dit zijn een soort zuurtjes. Ze voelen fijn glad in je mond en zijn niet te groot of te klein. Ze hebben een frisse colasmaak. De fruitsmaakjes vind ik ook lekker.

Wat kost het en waar is het te koop?

Te koop bij Aldi. Een verpakking van twee doosjes snoepjes kost 99 cent.

4 Reacties

lola op 5-10-2016 - 19:54

melkzuur i toch niet vegan?

Martine op 5-10-2016 - 21:06

Hoi lola, Melkzuur is als los ingredient in producten vrijwel altijd vegan. Het wordt gemaakt met behulp van bacteriën die suikers eten: http://www.food-info.net/nl/e/e270.htm

Peter op 7-2-2020 - 18:40

Waar kan ik deze snoepjes nog kopen ? Of online bestellen ?

Martine op 8-2-2020 - 21:34

Hoi Peter, zoals de titel aangeeft zijn deze snoepjes alleen te koop bij Aldi supermarkten. Ze zijn niet online te bestellen.

Schrijf een reactie