Sofish vegan zalmfilet

door onder Vleesch
Kenmerken: , ,
Sofine Sofish salmon fillet

Deze 'SoFish Fillets Salmon Style' zijn de nieuwe vegan zalmfilets van SoFine. Leuk dat er steeds meer vegan visopvolgers op de markt komen!

De ingrediënten

Water, sojabonen, stremsel (calciumchloride, natriumalginaat), zonnebloemolie, tarwezetmeel, natuurlijke aroma's, dextrose, verdikkingsmiddel (methylcellulose), zout, vitamines (B2 & B12), ijzeroxide, kurkuma.

Sofine Sofish salmon fillet

Hoe smaakt het?

Deze filets smaken niet exact hetzelfde als zalm, maar ik vind het wel een waardige vervanger. Ze hebben een subtiel vissige smaak en een fijne vettige, vezelige textuur met een goede beet. Ze komen het best tot hun recht als je ze aankleedt met een kneepje citroensap, een smaakvolle saus. Op de foto eten we ze met pasta pesto.

Wat kost het en waar is het te koop?

Je vindt de producten van SoFine bij Jumbo in de koeling. Een pakje met twee filets (150 gram) kost €2,89.

2 Reacties

Citlali op 10-4-2019 - 11:03

Ik was van de week nog aan het denken aan pasta met zalm, denk je dat het ook daarvoor geschikt is. Dat zou namelijk erg fijn zijn!

Martine op 11-4-2019 - 10:19

Hoi Citlali, deze 'zalm' is heel lekker met pasta. Wij aten het met pasta pesto, maar het kan ook bij andere pastagerechten. Je kunt hem na het bakken eventueel in stukjes snijden en die dan door de pasta mengen.

Schrijf een reactie

Gewoon Vegan gebruikt cookies om de website te optimaliseren. Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie.