Sofine pastinaak carrés

door onder Vleesch
Kenmerken: , ,

Sofine pastinaak carrés, veganEerder reviewde ik al de broccoliburgers en spinaziefilets van Sofine. Die vond ik erg lekker, dus ik was heel benieuwd naar deze nieuwe pastinaak carrés. Ik ben dol op pastinaak, dus een vegaburger met pastinaaksmaak is wel aan mij besteed. Ik vind het jammer dat het eiwitgehalte van dit product aan de lage kant is, maar dat is meestal zo bij groenteburgers. Ze zijn wel verrijkt met B-vitamines, zink en ijzer.

De ingrediënten

Pastinaak (58%), paneermeel (tarwebloem, zout, gist, kurkuma, paprikapoeder), zonnebloemolie, soja-eiwit, natuurlijk aroma, zeezout, vitaminen (riboflavine (b2), B12), zinkoxide, ijzerpyrofosfaat.

Hoe smaakt het?

Deze carrés smaken echt naar pastinaak. Als je zoals ik van pastiknaak houdt is dat prima, maar ze hadden de smaak misschien ietsje spannender kunnen maken met wat kruiden. De vulling heeft een smeuïge beet, ondanks dat het een beetje vezelig is. Er zit een lekker gepaneerde korstje omheen.

Wat kost het en waar is het te koop?

Je vindt de producten can Sofine in Nederland alleen bij Jumbo. Een pakje met twee carrés (170 g) kost €2,59.

Schrijf een reactie