Seed and Bean chocolade

door onder Chocola
Kenmerken: , , , , ,

Seed and Bean chocoladeBij Deen kwam ik deze bijzondere lavendelchocolade van Seed and Bean tegen. Niet alle chocolade van dit merk is vegan, maar bij de vegan varianten staat heel mooi het vegan zonnebloemlogo op de voorkant van de verpakking. De smaken met zeezout, kokos-framboos en mandarijn-gember zijn ook vegan. De chocola is ook nog eens biologisch en fair trade.

De ingrediënten

Lavendel: cacaomassa, rietsuiker, cacaoboter, vanille, lavendelolie <1%.

Hoe smaakt het?

Zoals je kunt verwachten van chocola met lavendel, heeft deze een hele bijzondere smaak waar niet iedereen misschien direct fan van is. Zelf vond ik hem wel erg lekker. De bloemige smaak van de lavendel combineert wonderbaarlijk goed met de fruitige smaakjes in de chocola. Deze chocolade is wel duidelijk heel puur (72%), dus als je meer van melkchocola houdt is dit waarschijnlijk niet jouw ding.

Wat kost het en waar is het te koop?

Behalve bij Deen supermarkten is deze chocolade ook te koop bij De Tuinen en Stach in Amsterdam. Ik betaalde €1,50 voor een reep van 85 gram.

4 Reacties

bastaits patricia op 19-6-2015 - 11:37

waar kan ik in belgie lavendelchocolade kopen

Martine op 19-6-2015 - 11:45

Hoi patricia, daar heb ik geen idee van. Ik woon in midden-Nederland. Je kunt even op de website van Seed and Bean kijken of ze ook verkooppunten in België hebben.

Dineke van Bommel op 7-7-2015 - 13:28

Hai de repen van Seed and Bean zijn te koop bij www.gipfood.be. Daar vragen ze de eerlijke prijs van € 3,25.

saskia op 19-6-2016 - 22:37

bij Deen alle smaken waaronder nu ook mint dus after eight smaak 2,00 euro

Schrijf een reactie