Scoiattolo gevulde pasta
Yummm, vegan verse pasta! Tot voor kort was de keus bij Albert Heijn beperkt tot gnocchi en basiliucm spaghetti. Maar daar zijn nu twee opties bijgekomen, volkoren speltspaghetti en deze prachtige girasoli (Italiaans voor zonnebloemen) gevuld met gegrilde groente, van het merk Scoiattolo.
De ingrediënten
Durum tarwegriesmeel, courgettes, aubergines, paprika's, aardappelkorrels, droge tomaten, ui, olijfolie, boekweitmeel, zout, kurkuma, peterselie, knoflook, water.
Hoe smaakt het?
Ik vond deze pasta erg lekker! De vulling is een fijne smeuïge puree van met een volle smaak die vooral aan zongedroogde tomaten doet denken. Wij aten er broccoli met basilicumpesto en Italiaans gemarineerde tempeh bij, en dat was een hele goeie combi.
Het is denk ik wel aan te raden om ze te bereiden met de koekenpan methode (in een koekenpan met een beetje boter/olie en 200 ml water in 5 minuten droog laten koken), als je ze gewoon kookt worden ze misschien een beetje zompig.
Wat kost het en waar is het te koop?
Deze pasta is voor zover ik weet nu alleen verkrijgbaar bij Albert Heijn, maar misschien komt het ook nog bij andere supermarkten. Een bakje met een tweepersoons portie van 250 gram kost €2,99.
7 Reacties
Deze liggen ook in het koelvak gok ik?
Ja, klopt :-)
Hmz misschien heb ik iets verkeerd gedaan maar de vulling was juist erg droog en korrelig :P Ik heb gewoon bereidingswijze van verpakking gebruikt.
Heb je wel een deksel op de pan gedaan tijdens het koken? Als je dat niet doet kan de binnenkant misschien niet goed gaarstomen.
oeps niet gedaan nee ;) thx
Hoi Martine, Vind jij ze nog? Ik niet meer, ik zie ze trowens ook niet op de website van ah. Weet je ze hou ik ze terug kan claimen? ;)
Oh jammer zeg, ze zijn inderdaad weg zo te zien. De niet vegan variant met basilicum is er nog wel. Je kunt AH even mailen om je teleurstelling te laten zien...
Schrijf een reactie