Paul Penders cosmetica

door onder Verzorgingsproducten
Kenmerken: 

Paul Penders dagcreme, veganSamen met de Werner & Merz schoonmaakmiddelen kreeg ik in mijn pakketje van Nura Nature ook deze mascara en dagcrème van het merk Paul Penders. Alle producten van Paul Penders zijn vegan en dierproefvrij.

De dagcrème

De dagcreme heeft een redelijk neutrale bloemige geur. Op de verpakking staat lavendel, maar dat rook ik niet heel duidelijk terug. De crème is behoorlijk zuinig in het gebruik en trekt super snel in. Ik heb een behoorlijk droge huid die niet op alle producten even goed reageert, maar van deze crème werd mijn velletje lekker zacht.

De mascara

Paul Penders mascara, veganDe mascara was makkelijk aan te brengen en bleef de hele dag goed zitten, tot 's avonds laat. Hij lijkt ook redelijk waterproof te zijn, maar ik heb er nog geen regenbui-test mee gedaan. Ik gebruik de laatste tijd eigenlijk zelden mascara of andere make-up, maar met dit product voelde ik bijna niet dat ik mascara op had, fijn! De mascara is wel vrij subtiel, voor een meer opvallend effect moet je echt meerdere laagjes aanbrengen.

Wat kost het en waar is het te koop?

De producten van Paul Penders zijn in Nederland bij verschillende (web)winkels te koop, onder andere bij Nura Nature dus. De dagcrème kost €19,50 voor een tube met 30 gram en mascara kost €14,99 voor 8 ml. Als je graag wat meer uitgeeft aan goede cosmetica, dan zijn deze producten denk ik wel de moeite waard.

1 Reacties

Steph op 3-12-2017 - 18:53

Tip: https://www.douglas.nl/Make-up-Ogen-Mascara-Too-Faced-Mascara-Better-Than-Sex_productbrand_3000072278.html?sourceRef=5U2SbevV9&productEntryPoint

Schrijf een reactie