Nescafé vegan macchiato

door onder Melk & yoghurt, Tussendoortjes
Kenmerken: , ,
Nescafé vegan macchiato

Nescafé heeft drie smaken vegan macchiato oploskoffie gelanceerd, met kokosmelk, havermelk en amandelmelk. Handig op kantoor of op vakantie, als je geen verse plantaardige melk hebt voor in de koffie.

De ingrediënten

Almond: glucosestroop, suiker, kokosolie, oploskoffie (11%), rijstzetmeel, magere amandelpoeder (4%), havermeel, antiklontermiddel (calciumcarbonaat), gehydrolyseerde rijsteiwit, zuurteregelaars (natriumbicarbonaat, citroenzuur), natuurlijk aroma, zout, emulgator (zonnebloemlecithine).

Hoe smaakt het?

Deze macchiato is een leuk opkikkertje. Zoet en romig, met een beetje pit van de koffie. Je proeft wel duidelijk dat het oploskoffie is. Het verschil tussen de almond, coconut en oat varianten is vrij subtiel.

Wat kost het en waar is het te koop?

Je vindt de Nescafé macchiato onder andere bij Jumbo supermarkten. Een doosje met 6 porties kost € 2,59.

5 Reacties

Ramona op 8-10-2020 - 11:23

Mijn moeder komt vaak langs en is een echte koffieleut. Ik lust geen koffie dus ik koop altijd van die zakjes maar die waren niet vegan te krijgen (om onduidelijke redenen is mijn moeder NOG STEEDS niet vegan). Nu heb ik deze! Ik heb de almond gekocht en mijn moeder zegt dat hij heerlijk is en eigenlijk net zo smaakt als die ik eerst kocht met koeienmelk. Aanrader!

Martine op 31-10-2020 - 7:53

Fijn Ramona!

Anita op 12-10-2020 - 9:03

Ik snap alleen niet dat dit alweer met toegevoegde suikers moet!! Laat mensen zelf beslissen of ze wel of geen suiker in hun koffie willen. Ik ben gek op macciato of latte, maar overal zitten suikers toegevoegd.

Gerda verbeke op 14-11-2020 - 13:41

Waarom toegevoegde suiker? Suiker kun je zelf toevoegen maar er niet uithalen! Dom dom! Zal het dus nu niet kopen!

Hetty op 7-12-2020 - 12:05

Voor mij hoeft geen vegan koffie te zijn. Maar deze vind ik wel erg lekker. En deze oploskoffie smaakt net zo als een echte koffie. Zeker een aanrader.

Schrijf een reactie