Lush Aromaco deodorant

door onder Verzorgingsproducten
Kenmerken: , ,

Lush aromaco deo, veganLush maakt heel veel producten die je meestal in een potje of flesje zou kopen in geconcentreerde blokvorm (bijvoorbeeld ook shampoo). Als je dat niet gewend bent lijkt het misschien een beetje vreemd, maar eigenlijk is het super handig, want het scheelt heel veel afval en je kunt deze producten makkelijk meenemen; ook als je bijvoorbeeld gaat backpacken, of met het vliegtuig op vakantie gaat en maar beperkt vloeistoffen in je handbagage mag meenemen.

De ingrediënten

Toverhazelaarinfusie, Propyleen glycol, Natriumstearaat, Roomse Kamille azijn, Natriumwaterstofcarbonaat, Patchouli essentiële olie, Citral, Limonene, Parfum.

Hoe bevalt het?

Ik gebruik deze deodorant al meer dan twee jaar en ik ben super tevreden. Hij werkt heel goed tegen zweet en verspreidt een fijne subtiele patchouli geur. Van andere deo's kreeg ik nog wel eens geïrriteerde oksels, maar daar heb ik bij deze geen last van. Hij droogt soms wel een beetje uit aan de buitenkant, waardoor er dan een dun korstje opkomt, maar dat kun je er makkelijk afwrijven met je vingers.

Wat kost het en waar is het te koop?

De Aromaco deo is alleen te koop bij Lush winkels. Je kunt ook online bestellen bij Lush en er zit tegenwoordig een Lush winkel op Amsterdam Centraal Station. Erg handig! Een blokje van 100 gram kost €7,20. Dat is uiteindelijk best voordelig, want je kunt maanden doen met zo'n blokje.

5 Reacties

Alaidys op 12-6-2015 - 10:46

Wat toevallig. Ik zat er gister nog aan te denken welke millieuvriendelijke deo ik zou kunnen kopen. Ik heb zo'n deo stick (kristalachtig) met aliminium...nogwat gebrobeerd, van de tuinen huismerk. Maar heb gevoel dat die amper zin heeft en zelfs niks afgeeft. Want hij is na vaak gebruikt zowat nog net zo groot xD Gewone deo bussen vind ik slecht voor de longen, dus misschien brobeer ik die van Lush wel uit :)

Martine op 12-6-2015 - 15:09

Ik ben benieuwd hoe het je bevalt als je het probeert. :)

Amie op 13-6-2015 - 13:38

Goed om te horen! Ik gebruik al een tijdje zelfgemaakte deo van baking soda en kokosolie maar vind deze met het warmere weer niet zo goed zn werk meer doen. Ik ga deze maar eens uitproberen!

Silvia van Brakel op 10-9-2015 - 17:24

Heb de shampoo in blokvorm gekocht,wat is ie heerlijk.

Linda – Zaailingen op 22-11-2017 - 20:56

De stearaat is waarschijnlijk wel palmolie :(

Schrijf een reactie