Lu mini-crackers

door onder Chips & zoutjes, Tussendoortjes
Kenmerken: , , ,

Lu mini-crackers, veganDeze crackers met olijfolie en oregano van Lu zijn mijn favoriete bodem om hummus, cashewroomkaas en andere heerlijke vegan smeerseltjes op te doen. Ik eet ze ook wel eens zo los, als tussendoortje. Ze zitten per 10 stuks in kleine portiepakjes, zodat ze lekker vers blijven en bovendien makkelijk mee te nemen zijn. Lu maakt ook nog drie andere smaken, naturel, sesam en tomaat-basilicum die allemaal vegan zijn.

De ingrediënten

Tarwebloem 91,6%, olijf­olie 6,6%, palm­olie, zout, havervlokken, gerstevlokken, roggevlokken, zuur­te­re­ge­laar (na­tri­um­wa­ter­stof­car­bo­naat), gist, ge­droog­de ore­ga­no 0,6%, gerstemoutextract, an­ti­oxi­dant (ro­ze­ma­rijnex­tract).

Hoe smaakt het?

Deze crackertjes zijn lekker knapperig, maar niet hard. Ze hebben een subtiele kruidige smaak en er zitten kleine zoutkristalletjes op. Ze versterken de smaak van de hartige dingen die je erop smeert. Erg lekker!

Wat kost het en waar is het te koop?

Deze crackers zijn te koop bij bijna alle A-merk supermarkten. Een pak met 8 portiepakjes (250 gram) kost ongeveer €1,10.

4 Reacties

merel op 9-9-2017 - 16:36

LU mini crackers kan melk en eieren bevatten...

Martine op 10-9-2017 - 16:57

Hoi Merel, veganisten letten over het algemeen niet op 'sporen van' en 'kan bevatten' waarschuwingen, omdat het over zeer kleine spoortjes van kruisbesmetting in de fabriek gaat die niet expres worden toegevoegd. Die waarschuwingen zijn eigenlijk alleen bedoeld voor mensen de extreem allergisch zijn.

Margreet op 5-7-2018 - 8:46

Heerlijke toastjes! Ze zijn zo lekker dat ik het vaak niet nodig vind om ze te beleggen.

Jack op 18-11-2018 - 18:00

Er zit nog wel gewoon palmvet in daar zitten de meeste verzadigde vetten op kokos na. Ik zoek een optie die helemaal vrij is van palmvet

Schrijf een reactie