Lonka Sinas Snippers

door onder Chocola, Snoep
Kenmerken: , , ,

Lonka Sinas Snippers, veganDeze chocoladesnoepjes met sinaasappelvulling kreeg ik vroeger soms als ik bij mijn oma op bezoek ging. Ze bestaan al heel lang en ze zijn voor zover ik weet ook altijd vegan geweest. De vulling bestaat uit pectinegelei en er zit een laagje pure chocola omheen. Tof! De chocolade banaantjes en bosvruchten krakelingen van Lonka zijn ook vegan.

De ingrediënten

Sui­ker, glu­co­se­stroop, cho­co­la­de (16%, be­staat uit: sui­ker, ca­cao­mas­sa, ca­cao­bo­ter, emul­ga­tor (so­ja­le­ci­thi­ne)), wa­ter, fruit­sap­con­cen­tra­ten (1,8%: ap­pel, sinaasap­pel), ge­leer­mid­del (pec­ti­ne), voe­dings­zuur (ci­troen­zuur), na­tuur­lijk sinaasap­pel aro­ma.

Hoe smaakt het?

Ik vind dit erg lekkere snoepjes. Ze zijn lekker zoet en de combinatie van chocola met sinaasappel werkt heel goed. De buitenkant is een beetje knapperig door de chocolade, en de jelly aan de binnenkant is lekker zacht, maar heeft ook nog een beetje beet.

Wat kost het en waar is het te koop?

Lonka Sinas Snippers zijn te koop bij verschillende supermarkten, onder andere Jumbo, Albert Heijn en Dirk. Een bakje met 200 gram kost ongeveer 1 euro.

Schrijf een reactie

Gewoon Vegan gebruikt cookies om de website te optimaliseren. Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie.