Lidl vossenkoppen snoepjes

door onder Snoep
Kenmerken: , , , , ,
Lidl Vossenkoppen, vegan

Je kent misschien wel die leuke dierensnoepjes van Katja waar 'Veggie' op staat. Die zijn zonder gelatine en dus vegetarisch, maar in veel varianten zit nog wel bijenwas, waardoor ze niet vegan zijn. Ik was dus dolblij om bij Lidl deze budgetvariant te zien met plantaardige carnaubawas. Katja zegt dat carnaubawas te duur is, maar bij Lidl kan het blijkbaar wel en dan ook nog voor een lagere prijs. (Ga even wat beter je best doen Katja!).

De ingrediƫnten

Glucosestroop, suiker, gemodificeerd zetmeel (aardappel), water, voedingszuur: citroenzuur, 0,7% gemengd vruchtensapconcentraat (appel, zwarte bes, kers, framboos, aardbei, sinaasappel, abrikoos, ananas, passievrucht, citroen, grapefruit, banaan, perzik, druif, peer), gehydrolyseerd erwteneiwit, aardappeleiwit, natuurlijke aroma's, kokosolie, plantenconcentraten (wortel, zwarte bes, radijs, appel), kleurstof: plantaardige koolstof, glansmiddel: carnaubawas.

Hoe smaakt het?

Deze snoepjes zijn lekker zacht en chewy met een friszoete fruitsmaak. De zak was heel snel leeg, dus gelukkig had ik er meteen twee gekocht, haha. Super leuk!

Wat kost het en waar is het te koop?

Je vindt dit product alleen bij Lidl supermarkten. Een zak van 200 gram kost 89 cent.

4 Reacties

Emma op 21-11-2017 - 15:45

Nou, wat een doerakken bij Katja! Ik gister apetrots een zak snoep van Katja kopen, word ik eigenlijk in het ootje genomen! Fijn dat ik dit dankzij jouw post ontdek. Deze snoepjes staan op mijn boodschappenlijstje!

Marjolein op 25-1-2018 - 13:28

Wat leuk dat ik dit nu tegenkom! Ik had het bericht gemist, omdat ik altijd de optie "glutenvrij" selecteer, maar deze snoepjes zijn dat gelukkig ook (al dragen ze hier niet het label). :-)

Martine op 25-1-2018 - 14:01

Hoi Marjolein, ik ga het labeltje erbij zetten. Dankjewel!

Roxanna op 17-6-2019 - 22:08

Er staat zelfs vegan op de verpakking tegenwoordig zo leuk dat ik door deze site iedereen tip kon geven dat deze snoepjes wel konden! :-D

Schrijf een reactie