Lidl chocolade rijstwafels

door onder Tussendoortjes
Kenmerken: , , , , ,

Lidl rijstwafels met pure chocola, veganEr zijn meerdere merken die vegan rijstwafels met pure chocola maken, maar deze van Lidl zijn fijn voordelig geprijsd. Let wel op, want ze zitten samen in een doos met melkchocolade rijstwafels. Toen ik ze wilde kopen was er denk ik net een andere vegan langsgeweest die alle pure rijstwafels had opgekocht, want ik moest goed zoeken om nog een pakje te vinden!

De ingrediënten

Pure chocolade 60% (rietsuiker, cacaoboter, cacaomassa, cacaomassa, emulgator: sojalecithine; natuurlijk vanillearoma), rijstwafels 40% (rijst, sesam, zout).

Hoe smaakt het?

Ik vind deze rijstwafels erg lekker. De wafels zelf zijn lekker knapperig en er zit goeie chocola op, romig met vol van smaak.

Wat kost het en waar is het te koop?

Je vindt deze choco rijstwafels bij Lidl in het schap met de ontbijtproducten. Een pakje met 6 wafels kost 79 cent.

3 Reacties

D.P.Scholma op 5-6-2016 - 22:15

Wij gebruiken meerdere pakken Bio rijstwafels in een week. Ons valt op dat de chocola vaak slecht op de wafels zit. Steeds slechter en blijkbaar geen goede nacontrole.

Marjolein op 21-8-2016 - 13:34

Ze verkopen sinds kort bij de Lidl ook rijstwafels met pure chocolade van een niet-bio merk. Die zijn goedkoper. 9 rijstwafels per verpakking, in de verpakking zelf per drie verpakt. Dus wel veel plastic, maar handig dat ze niet allemaal tegelijk geopend hoeven te worden.

Martine op 21-8-2016 - 21:29

Oh leuk, ik moet weer eens naar de Lidl!

Schrijf een reactie