Kokosyoghurt toetjes bij Lidl

door onder Desserts, Melk & yoghurt
Kenmerken: , , ,
Coco kokosyoghurt toetjes Lidl vegan

Lidl verkoopt sinds kort deze leuke bakjes vegan kokosyoghurt. Er zijn drie smaken: naturel, aardbei en blauwe bes. Ik vind het wel jammer dat er geen calcium aan toegevoegd is.

De ingrediënten

Aardbeismaak: water, 11,7% kokosmelk, 8,4% aardbeien, suiker, 3,6% aardbeiensap uit sapconcentraat, glucose-fructosestroop, gemodificeerd zetmeel (maïs), verdikkingsmiddelen: guarpitmeel, pectinen; natuurlijk aroma, dextrose, zout, kleurstof: carotenen, zwarte wortelconcentraat, zuursel.

Hoe smaakt het?

Dit is echte toetjesyoghurt. De smaak is lekker zoet met een licht zuurtje. Ze smaken niet overdreven naar kokos. De textuur lijkt op vla met bessensiroop, veel minder dik dan kokosyoghurt van sommige andere merken. Ik vind het fijn dat het niet zo zwaar op de maag ligt en ook minder calorierijk is dan andere kokosyoghurts.

Wat kost het en waar is het te koop?

Je vindt deze toetjes bij Lidl in het koelschap. Een pakje met twee bakjes van 125 gram kost €1,49.

8 Reacties

Maaike op 23-3-2019 - 13:32

Ik ben net hier bij de Lidl wezen kijken maar zij hadden het niet. Medewerker zei dat het waarschijnlijk een actie artikel was. Iemand die weet of dat zo is of dat het nu ook nog gewoon verkrijgbaar moet zijn? Was juist zo blij toen ik dit las!

Martine op 24-3-2019 - 12:58

Het is al langer verkrijgbaar, dus ik denk niet dat het een tijdelijk artikel is. Het zou wel kunnen dat niet bij alle filialen in de winkels ligt.

Eline op 28-3-2019 - 16:39

Ze zijn er nu ook met mango smaak :)

an op 27-4-2019 - 18:56

lidl bij ons heeft geen idee wat dit voor product is dus vraag me af waar ze dan verkocht worden???

Martine op 27-4-2019 - 21:46

Hoi An, ik kocht deze bij Lidl in Zaandam.

ria wassink op 3-6-2019 - 10:48

ik weet dat ze niet alle filialen het zelfde verkopen hangt af van de grote lidll. je moet de grotere winkels hebben.

Sanne op 14-6-2019 - 13:18

Hoi allemaal, Bij onze Lidl in Haarlem liggen ze nu gewoon nog (juni 2019) dus het is geen actie artikel. Maar ik moest ook 3x goed kijken want je loopt er zo voorbij, het ligt niet heel opvallend in het toetjes-schap. Er zijn bij ons drie smaken, 'naturel', aardbei en bosbes. Wij waren fanatiek en hebben naturel en aardbei gekocht! Vol verwachting ben ik net aan de naturel begonnen...maar ik heb hem niet opgegeten. Smaakt totaal NIET naar kokos, maar is ook niet gewoon lekker zoet, integendeel: vrij zout en zuur. Op de verpakking zag ik ook al dat er zout in zat, nou dat proef je echt terug. Ik ga morgen de aardbei-variant proberen, maar ik verwacht er niet veel van. Daarnaast zijn ze ook niet heel gezond, met dextrose in de naturelvariant, en met zowel suiker, glucose-fructosestroop en dextrose in de aardbeienvariant (waar overigens ook weer zout en zuursel in zit). Nee, ik houd het gewoon bij sojayoghurt van AH eigen merk voor de muesli :-)

Melissa op 26-11-2020 - 18:41

Dag allemaal, Ik heb de naturel variant geprobeerd met een mooie gedachte: oeh! Lekker kokos :) Nou geloof me ik heb nog nooit zo iets smerigs gehad. Vond het heel jammer maar hij smaakt niet naar kokos. Heel erg zuur en zoutig en heeft een vreemd bittere nasmaak. Ik ga deze niet nog eens halen want het viel me erg tegen.

Schrijf een reactie