Kokosyoghurt toetjes bij Lidl

door onder Desserts, Melk & yoghurt
Kenmerken: , , ,
Coco kokosyoghurt toetjes Lidl vegan

Lidl verkoopt sinds kort deze leuke bakjes vegan kokosyoghurt. Er zijn drie smaken: naturel, aardbei en blauwe bes. Ik vind het wel jammer dat er geen calcium aan toegevoegd is.

De ingrediënten

Aardbeismaak: water, 11,7% kokosmelk, 8,4% aardbeien, suiker, 3,6% aardbeiensap uit sapconcentraat, glucose-fructosestroop, gemodificeerd zetmeel (maïs), verdikkingsmiddelen: guarpitmeel, pectinen; natuurlijk aroma, dextrose, zout, kleurstof: carotenen, zwarte wortelconcentraat, zuursel.

Hoe smaakt het?

Dit is echte toetjesyoghurt. De smaak is lekker zoet met een licht zuurtje. Ze smaken niet overdreven naar kokos. De textuur lijkt op vla met bessensiroop, veel minder dik dan kokosyoghurt van sommige andere merken. Ik vind het fijn dat het niet zo zwaar op de maag ligt en ook minder calorierijk is dan andere kokosyoghurts.

Wat kost het en waar is het te koop?

Je vindt deze toetjes bij Lidl in het koelschap. Een pakje met twee bakjes van 125 gram kost €1,49.

5 Reacties

Maaike op 23-3-2019 - 13:32

Ik ben net hier bij de Lidl wezen kijken maar zij hadden het niet. Medewerker zei dat het waarschijnlijk een actie artikel was. Iemand die weet of dat zo is of dat het nu ook nog gewoon verkrijgbaar moet zijn? Was juist zo blij toen ik dit las!

Martine op 24-3-2019 - 12:58

Het is al langer verkrijgbaar, dus ik denk niet dat het een tijdelijk artikel is. Het zou wel kunnen dat niet bij alle filialen in de winkels ligt.

Eline op 28-3-2019 - 16:39

Ze zijn er nu ook met mango smaak :)

an op 27-4-2019 - 18:56

lidl bij ons heeft geen idee wat dit voor product is dus vraag me af waar ze dan verkocht worden???

Martine op 27-4-2019 - 21:46

Hoi An, ik kocht deze bij Lidl in Zaandam.

Schrijf een reactie

Gewoon Vegan gebruikt cookies om de website te optimaliseren. Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie.