Jos Poell gebaksschelpen

door onder Deegwaren
Kenmerken: , , ,
Jos Poell suikerschelpen, vegan

Deze 'suikerschelpen' van het merk Jos Poell bestaan al een hele poos, maar ik was er nog nooit aan toegekomen om ze te posten. Ik vind ze ideaal om snel even iets lekkers te maken wat er ook nog mooi uit ziet. In een handomdraai tover je ze om tot kleine gebakjes. Jos Poell heeft bevestigd dat de schelpen helemaal vegan zijn, inclusief de mono- en diglyceride van vetzuren en het aroma.

De ingrediënten

Tarwebloem, plantaardige oliën (palm, raap, kokos), 19% suiker, zout, emulgator (mono- en diglyceride van vetzuren), aroma, voedingszuur (citroenzuur), kleurstof (caroteen).

Suikerschelpen met vegan banketbakkersroom

Hoe smaakt het?

De suikerschelpen zijn heerlijk knapperig en luchtig. Ideaal om te vullen met vers fruit en ijs of Alpro sojapudding, of zelfgemaakte vegan banketbakkersroom (klik voor recept). Een toefje vegan slagroom erop doen het ook goed.

Wat kost het en waar is het te koop?

Je vindt de producten van Jos Poell bij verschillende A-merk supermarkten zoals Jumbo en Albert Heijn. Een verpakking van 100 gram (6 suikerschelpen) kost ongeveer €1,35.

3 Reacties

Corry Bisschops op 11-8-2018 - 17:35

lekker

Patrick op 22-8-2018 - 17:44

Wat zit er voor pudding in waar je de aardbeitjes op legt? Is dat eigen gemaakte pudding of koop je dat ergens los?

Martine op 22-8-2018 - 20:15

Hoi Patrick, ik heb deze vegan banketbakkersroom gemaakt (even pureren met de staafmixer zodat het extra glad wordt):https://veganchallenge.nl/recepten/paas-tompouce/ Maar je zou ook gewoon Alpro vanillevla kunnen gebruiken.

Schrijf een reactie