Incredible rauw vegan gehakt van Garden Gourmet

door onder Vleesch
Kenmerken: , , ,
Rauw vegan gehakt Garden Gourmet

Naast hun 'Incredible' rood vlees burger, maakt Garden Gourmet nu ook rauw vegan gehakt. Fijn om zelf gehaktballetjes van te maken of gewoon om te rullen. Het gehakt is eiwitrijk en bevat minder verzadigd vet dan het rauwe vegan gehakt van Naturli.

De ingrediënten

Water, soja-eiwit concentraat (23%), plantaardige oliën (raapzaad, kokosnoot), stabilisator (methylcellulose), natuurlijke aroma's, alcoholazijn, knoflookpoeder, zout, fruit- en plantenconcentraten (rode biet, wortel, paprika, zwarte bes), uienpoeder, gerstemoutextract, zwarte peper.

Incredible rauw vegan gehaktballen Garden Gourmet

Hoe smaakt het?

Dit gehakt plakt super goed, zodat je er heel makkelijk mooie stevige ballen of burgers van kunt maken (klik voor recept). De smaak lijkt echt op die van vlees. David vond het heel lekker, ik proefde zoals bij veel vegan rood vlees producten een klein bijsmaakje waar ik niet zo'n fan van ben. Als je soepballetjes wilt maken, zou ik ze apart bakken en vlak voor het serveren toevoegen, zodat ze niet uit elkaar vallen.

Wat kost het en waar is het te koop?

Dit gehakt is te koop bij verschillende supermarkten, waaronder Albert Heijn en Deen. Een bakje met 200 gram kost € 3,49.

3 Reacties

Maartje op 3-10-2019 - 11:42

Jaaa deze heb ik gisteren gegeten en ik heb jouw gehaktballen recept gebruikt, vond ze superlekker. Ik ben normaliter geen fan van vegan vleesvervanger maar deze ga ik vaker eten bij een lekkere stamppot.

Cath op 5-10-2019 - 7:21

Met gerstemoutextract, dus jammer genoeg niet glutenvrij.

Martine op 5-10-2019 - 8:15

Je hebt helemaal gelijk Cath! Ik ga het aanpassen.

Schrijf een reactie