Iglo spinazie met Alpro
Dit leuke product van Iglo is een vegan versie van spinazie à la crème! Het wordt gemaakt in samenwerking met Alpro. Je kunt eten bij de pasta of aardappels of bijvoorbeeld verwerken in pastagerechten en ovenschotels.
De ingrediënten
Gehakte spinazie 80%, Alpro sojadrink 11% (water, sojabonen), water, raapzaadolie, tapiocazetmeel, zout, peper, specerijen.
Hoe smaakt het?
Dit product is wat minder romig dan ik me spinazie à la crème herinner, maar de smaak is op zich prima. Als je gewone diepvriesspinazie neemt en er een scheut sojaroom doorheen doet krijg je denk ik een vergelijkbaar resultaat. Dit is wel makkelijker in het gebruik, even ontdooien en je kunt gaan eten. De blokjes zijn heel klein, dus ze ontdooien lekker snel.
Wat kost het en waar is het te koop?
Deze spinazie à la crème is onder andere te koop bij Jumbo en Albert Heijn. Een doosje van 400 gram kost ongeveer €1,35.
2 Reacties
O grappig, ik vind dit echt een FANTASTISCH nieuw product. Echt heerlijk. HAd je al gezien dat er bij de AH verschillende nieuwe soepen en sauzen in het koelvak zijn, waarvan een groot deel vegan is?
Fijn dat je er zo blij mee bent! Nieuwe soepen wel gezien, maar nog niks mee gedaan. Dankjewel voor de reminder.
Schrijf een reactie