Honig roer­bak­mie sweet chi­li

door onder Pakjes en zakjes
Kenmerken: ,

Honig roerbakmix sweet chili, veganHonig heeft verrassend veel vegan kruidenmixen! Deze mix voor roerbakmie met sweet chili is bijvoorbeeld ook helemaal vegan. Er staat een keurmerk van de Vegetariërsbond op, wat betekent dat er geen vleesextract in het aroma zit. Je kunt het recept op de doos makkelijk veganiseren met kipstukjes, seitan of tofu in plaats van de kip.

De ingrediënten

Sui­ker, groen­ten (to­maat 4,1%, pa­pri­ka), zout, zet­meel, spe­ce­rij­en (gem­ber­wor­tel, cay­en­ne­pe­per, pe­per), aro­ma's, knof­look, voe­dings­zuur (ci­troen­zuur), palm­vet, kleur­stof (pa­pri­ka-ex­tract).

Hoe smaakt het?

Deze kruidenmix is lekker pittig, en niet overdreven zoet. David en ik vonden dit verrassend lekker voor iets wat uit een pakje van Honig komt. Wij aten dit met zwarte sojanoodles in plaats van mie en mock duck stukjes in plaats van kip. Dat was een heel geslaagde combi.

Wat kost het en waar is het te koop?

Je vind deze mix bij de meeste A-merk supermarkten. Een verpakking voor vier personen kost ongeveer €1,20.

2 Reacties

Emmy op 28-1-2016 - 17:02

Hallo! Ik wil jullie graag even een dik compliment geven over deze mooie, overzichtelijke website en jullie vooral hartelijk bedanken! Ik ben sinds een korte tijd veganistisch gaan eten en deze site helpt me enorm! Jullie hebben me laten zien dat ik ook veel producten in de 'gewone' supermarkt kan vinden en dat heeft de stap naar veganist worden voor mij een stuk makkelijker gemaakt. Ontzettend bedankt!

Martine op 28-1-2016 - 17:07

Dat vind ik echt heel leuk om te horen Emmy! Veel plezier met het nog verder ontdekken van veganistisch eten :-)

Schrijf een reactie