Homemade kruidcakemix

door onder Pakjes en zakjes
Kenmerken: , , ,

Homemade kruidcake mix, veganKant-en-klare kruidkoek is vaak vegan, dus je hoeft het niet per se zelf te maken, maar je keuken ruikt wel heel erg lekker als je het zelf bakt, en warme kruidkoek vers uit de oven smaakt ook extra goed. Deze mix van Homemade is helemaal vegan, ze hebben bevestigd dat de e-nummers plantaardig zijn.

Je hoeft er alleen water aan toe te voegen en hem dan in de oven te schuiven. De mix is ook nog eens heel budgetvriendelijk. Super handig!

De ingrediënten

Sui­ker, tar­we­bloem, rog­ge­bloem, so­ja­bloem, rijs­mid­del: E450-E500, ge­meng­de spe­ce­rij­en, tar­we­zet­meel, ger­ste­mout­bloem, zout, ver­dik­kings­mid­del: E412-E415, emul­ga­tor: so­ja­le­ci­thi­ne-E482.

Hoe smaakt het?

Deze 'kruidcake' heeft de textuur van een cake en de smaak van een kruidkoek, heerlijk! Het is extra lekker om een handje rozijnen toe te voegen aan het beslag. Toen ik nog student was bakte ik soms iedere week wel zo'n kruidkoek. Het was erg leuk om dat weer eens te doen, zeker nu het bijna tijd is voor Sinterklaas.

Wat kost het en waar is het te koop?

Ik kocht deze mix bij Albert Heijn. Inmiddels weet ik dat hij ook bij Jumbo en Deen verkrijgbaar is. Ik betaalde 81 cent voor een pak. Koopje!

2 Reacties

Anja op 21-11-2015 - 14:00

Bedankt voor de tip. Ik vond het bij Jumbo zelfs voor 76 ct.

Martine op 21-11-2015 - 17:11

Super! Goed om te weten dat deze ook bij Jumbo te koop is.

Schrijf een reactie