Hellmann’s vegan mayonaise

door onder Sauzen
Kenmerken: , , ,
Hellmann's vegan mayonaise

Weer een vegan mayonaise erbij! De mayo van het Amerikaanse merk Hellmann's is de oceaan overgestoken en ligt nu bij AH in de schappen.

De ingrediënten

Raapzaadolie, water, azijn, suiker, zout, gemodificeerd maïszetmeel, natuurlijk aroma (bevat mosterd), citroensapconcentraat, antioxidant (E385), kleurstof: paprika-extract.

Hoe smaakt het?

Dit is een mooie romige mayonaise met een licht zurige smaak. Hij gaat prima samen met aardappeltjes, maar ik denk dat hij nog beter tot zijn recht komt in salades en op een broodje. Hij is wat witter van kleur dan traditionele Nederlandse mayonaise. Als je meer van zoete mayo/frietsaus houdt, kun je deze beter in de winkel laten en Remia mayolijn kopen.

Wat kost het en waar is het te koop?

Deze vegan mayonaise is te koop bij grotere winkels van Albert Heijn. Je betaalt €2,99 voor een pot met 280 gram.

5 Reacties

Misty op 18-6-2019 - 19:47

In de Allerhande zit deze maand een coupon voor deze Mayonaise voor 50% korting. Ik ga hem deze week ook proberen. Eens vergelijken met de Jean Baton vegan mayo, mijn absolute favoriet, heerlijk!

Carla op 22-6-2019 - 20:14

Ik persoonlijk vind deze veganaise veel lekkerder dan de Jean Baton versie.Maar ik ga de Remia mayolijn ook eens zoeken in de winkel (België)

Misty op 25-6-2019 - 19:56

Ik heb hem geproefd en hij was oke. Maar bij lange na niet zo lekker als die Jean Baton. Heerlijk dat er nu voor vegans keuze is uit verschillende mayo's, smaken verschillen.

Jan Bosscher op 21-7-2019 - 17:32

heerlijk ik wil niet anders meer.

Muur op 9-1-2020 - 20:16

Ik vond deze te zout. Die van Jean Baton lijkt op een echte Belgische mayo (die zuurder is dan Nederlandse), maar is minder stevig van structuur. Bij Coop is nu een goedkope mayo van het merk Oké. Heel lekker fris en voor de prijs een echte aanrader.

Schrijf een reactie