Hamburgerbroodjes van Jumbo

door onder Brood en zo
Kenmerken: , ,

Vegan hamburgerbroodjes van JumboBij Jumbo kun je deze leuke vegan hamburgerbroodjes met sesamzaad kopen. Jumbo heeft bevestigd dat de E-nummers plantaardig zijn.

De ingrediënten

Tarwebloem, water, bakkersgist, sesamzaad, glucose-fructose stroop, raapzaadolie, dextrose, bakkerszout, suiker, conserveermiddel: E200 en E282, emulgator: E482, veldbonenmeel, geheel geharde palmolie, enzym (tarwe), tarwemoutmeel.

Hoe smaakt het?

De broodjes zijn lekker zacht en luchtig. Ze hebben niet zo veel smaak, maar dat geeft niet als je er een lekkere burger op doet.

Wat kost het en waar is het te koop?

Ik heb deze broodjes alleen nog bij Jumbo gezien, ik weet niet of ze ook bij andere supermarkten verkocht worden. Een zakje met vier broodjes kost 99 cent.

9 Reacties

Davif op 20-11-2015 - 16:42

Deze broodjes worden ook bij de Deen supermarkt verkocht!

Martine op 20-11-2015 - 17:12

Goed om te weten, dankjewel voor de tip!

Jessica op 4-6-2016 - 17:50

Die van de AH zijn ook vegan, al weet ik niet zeker of de e-nummers ook vegan zijn.

Martine op 4-6-2016 - 18:18

Thanks voor de tip Jessica! In principe zijn de e-nummers in alle AH broodproducten vegan, maar voor de zekerheid zou je het nog even na kunnen vragen.

Beccs op 21-6-2016 - 18:16

Ik heb ze vorige week ook bij de Plus gezien haha, ben blij dat zulke producten steeds toegankelijker worden ^^

Agnes op 26-6-2017 - 20:20

Dag, Ik twijfelde een beetje toen ik het etiket zag, omdat E482 als mogelijk dierlijke e-nummer wordt vermeld, bij de veganistische bond op de website. Maar als je het hebt nagevraagd ben ik blij, want ik had ze toch gekocht, voordat ik dit las. Groet, en bedankt voor al je informatie!

Angela op 10-8-2017 - 15:24

Deze zijn ook te koop bij de Vomar. Net een zak gekocht voor 1,09 Euro.

Danny op 10-12-2017 - 12:45

Let op! E482 kan (mogelijk) dierlijk zijn/bevatten. Zie ook onderstaande link van Vereniging van Veganisme. Ik ben zo'n 5 jaar veganist en haalde deze broodjes ook altijd tot ik zojuist op internet ging zoeken naar E482. Misschien even bij de Jumbo navragen? https://www.veganisme.org/voeding/voedingsstoffen/e-nummers/

Martine op 10-12-2017 - 19:37

Hoi Danny, ik vraag dit soort e-nummers altijd na voordat ik producten post. In de tweede zin van dit artikeltje staat dus ook dat Jumbo bevestigd heeft dat de e-nummers plantaardig zijn. Ik ben overigens nog nooit een product met de dierlijke versie van dit nummer tegengekomen, dus het is in de praktijk vrijwel altijd plantaardig.

Schrijf een reactie

Gewoon Vegan gebruikt cookies om de website te optimaliseren. Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie.