Goodbite vegan kaesschnitzels

door onder Kaas, Vleesch
Kenmerken: , , , ,

Goodbite Kaesschnitzels, veganIk smacht al jaren naar vegan kaasburgers, en nu zijn ze er ineens! Goodbite heeft in samenwerking met stichting Viva Las Vega's deze heerlijke schnitzels met vegan kaas gemaakt. Vegan dromen komen uit.

De ingrediënten

47% veganistische kaasbereiding (water, gemodificeerd zetmeel, plantaardige vetten (kokos, olijf), rijsteiwit, zout, acaciavezel, stabilisator (taragom), conserveermiddel (E202), voedingszuur (citroenzuur), kleurstoffen (beta-caroteen, E171), natuurlijke aroma's), paneermeel (tarwe), bloem (tarwe, maïs), water, zonnebloemolie, gemodificeerd zetmeel, erwtenvezel, zout, rijsmiddel (natriumcarbonaat), stabilisator (E450), zonnebloemolie.

Hoe smaakt het?

Vegan kaasschitzel, GoodbiteIk vind deze schnitzels héél lekker. De kaas smaakt enorm 'echt' en heeft een goede textuur. De smaak doet me denken aan kaassouflé. De kaas wordt mooi zacht tijdens het bakken, dus wees voorzichtig met omdraaien, anders kunnen de schnitzels dubbelklappen.

Wat kost het en waar is het te koop?

Deze schnitzels zijn momenteel alleen verkrijgbaar bij Deen, Nettorama, MCD, Boon's Markt en Jumbo. Vraag erom bij jouw supermarkt! Ik betaalde €2,50 voor een doosje met twee schnitzels (150 g).

5 Reacties

Eline op 24-4-2017 - 7:51

Ooh ik mis wel kaasburgers inderdaad, klinkt goed! Hopelijk komt ie snel in meer supermarkten :)

Ramona op 14-5-2017 - 21:47

Ik was fan! En volgens mijn moeder smaakt het naar kaas. Aan de prijs, maar wel leuk voor af en toe. thanks voor de tip:)

Natascha op 3-10-2017 - 19:58

Deze kaesschnitzels zijn inderdaad erg lekker. Ze zijn ook online te koop op wwww.vmarkt.nl Ook zijn daar vegan kaesschnitzels van Viana te koop. Genoeg keuze dus 😀

Silvia op 26-10-2017 - 12:35

Er klopt iets niet in het berichtje van Natascha. www.vmarkt.nl krijg ik mediamarkt of marktplaats te zien. Voor Viana het zelfde, plaatsen in het buitenland. Waar lig de fout.

Melissa op 13-3-2019 - 20:56

Deze smaakte zo bizar echt naar kaas dat ik dubbelcheckgd of ik niet per ongeluk een vega schnitzel had gepakt. Echt een treat!

Schrijf een reactie