Gevulde chocola van Böhme

door onder Chocola
Kenmerken: , , , , ,

Böhme gevulde chocola, veganUPDATE: deze chocoladerepen zijn nu ook in Nederland te koop, onder de merknaam Maître Truffout! Ik vond ze bij Deen, maar misschien zijn ze ook wel bij andere supermarkten te koop.

Nog meer lekkers uit Duitsland: deze heerlijke chocola van het merk Böhme met vullingen in heel veel verschillende smaakjes, zoals mint, aardbei, framboos, citroen, sinaasappel en ananas. Voor zover ik weet zijn alle smaken vegan. In Nederland heb ik deze chocola helaas nog nergens gezien.

De ingrediënten

Minstsmaak: suiker, cacaomassa, water, glucosesiroop, raapzaadolie (gehard), cacaoboter, gemodificeerd aardappelzetmeel, emulgator: zonnebloemlecithine, pepermuntolie.

Hoe smaakt het?

Ik vind deze repen erg lekker. De chocola aan de buitenkant is lekker knapperig, met een volle chocoladesmaak. De vulling is stevig, maar toch zacht en smaakt lekker fris en precies zoet genoeg.

Wat kost het en waar is het te koop?

Je vindt deze repen bij verschillende Duitse supermarktketens en nu dus ook in Nederland, o.a. bij Deen. Een reepje van 100 gram kost meestal niet meer dan 50 cent.

4 Reacties

Amy op 8-10-2015 - 11:03

Deze repen zijn te koop bij DEEN supermarkten!

Martine op 8-10-2015 - 11:18

Echt waar?! Ik heb ze bij onze DEEN nog niet gezien. Is het een nieuw product? Ik ga zeker opletten of ik ze zie volgende keer.

Reiner op 5-11-2018 - 10:03

Hey, volgens mij is die Framboos niet vegan (dacht ook andere rode fruit, maar vind er niks mer over) - want die Sap is niet-vegan geklaard, of zo: http://veganismus.ch/foren/read.php?f=7&i=4890&t=4890&v=f Een andere "Positieflijst" spreekt van Pepermunt, Ananas en Citroen als vegan soorten (voor die ben ik ook zeker.)

Martine op 5-11-2018 - 14:10

Hoi Reiner, dankjewel voor het doorgeven. Voor Gewoon Vegan ben ik niet zo strikt met kleine hoeveelheden geklaarde azijn en sap in producten, maar het is goed om te weten voor de level 10 vegans die hier wel rekening mee houden.

Schrijf een reactie