Garden Gourmet vegan worst

door onder Vleesch
Kenmerken: ,
Garden Gourmet Incredible bratwurst

Na hun verse burgers en gehakt, komt Garden Gourmet nu ook met vegan worsten. Deze Incredible Sausage is in Nederland te koop in de varianten bratwurst en chorizo.

De ingrediënten

Bratwurst: water, SOJA-eiwit 14,9%, plantaardige oliën (koolzaad, kokos), soja-eiwit isolaat 4,3%, aroma's, stabilisator(methylcellulose), alcoholazijn, appelvezels, aardappelzetmeel,vegan darm (geleermiddel (calciumalginaat (gemaakt van: natriumalginaat,calciumchloride)), tapiocazetmeel), fruit- en plantenconcentraten (rode biet,paprika, wortel, zwarte bes), zout.

Chorizo: water, soja-eiwit 15%, plantaardige oliën(koolzaad, kokos), soja-eiwit isolaat 4,3%, specerijen en kruiden(paprika, chilipeper, komijn, geroosterde knoflook, ui, oregano, zwartepeper, cayennepeper, laurier, kruidnagel), stabilisator (methylcellulose),alcoholazijn, appelvezels, aroma's, aardappelzetmeel, vegan darm(geleermiddel (calciumalginaat (gemaakt van: natriumalginaat, calciumchloride)), tapiocazetmeel), zout, suiker, kleurstof (paprika-extract).

Hoe smaakt het?

De bratwurst vond ik best lekker. Een beetje aan de droge kant, maar ik ga hem zeker nog wel eens kopen. Ik proef hier gelukkig niet dezelfde vreemde nasmaak die ik bij de burgers en het gehakt ervaar. De chorizo heb ik nog niet geproefd.

Wat kost het en waar is het te koop?

Je vindt deze worsten onder andere bij Albert Heijn. Een pakje met twee worsten (180 g) kost €3,99.

3 Reacties

sam x op 24-4-2020 - 16:00

ik vond de Bratwurst echt niet lekker, bijna sm*rig om eerlijk te zijn en dat kan idd door die vreemde nasmaak komen. dit is de 1e vleesvervanger die ik echt vies vind smaken, jammer! de Chorizo daarentegen vond ik juist weer heel erg lekker en heb het in schijfjes in mijn uienpeeënstamp gedaan, zo heerlijk! maar smaken zijn natuurlijk zo persoonlijk!

Angela op 1-9-2020 - 17:41

Ik heb 2 dagen achter elkaar van garden gourmet geproefd. De hamburger stonk verschrikkelijk onder het bakken en zag er ook niet smakelijk uit. Ik heb hem met curry wel kunnen eten, maar om nu te zeggen dat hij lekker was.... Vandaag de incredible bratworst, deze was echt smerig. Ik heb al veel vegetarisch geproeft maar deze heb ik direct weggegooid. Volgende keer geen garden gourmet meer, sorry

Martijn op 25-9-2020 - 16:13

Eerder had mijn dochter al de Incredible Bratwurst van GG geproefd, en evenals mijn vrouw vond ze de smaak verschrikkelijk. Karton die even wat schoonmaakmiddel heeft gezien, zoiets. Ik dacht - eigenwijs - dat ik m door perfect te bakken wel beter eetbaar zou kunnen krijgen. Nee dus. Niet alleen de geur klopt niet, hij blijft een paar uur lang verschrikkelijke oprispingen geven (bijzonder voor een maag die normaal alles wel aan kan). Wat een ontzettend smerig product.

Schrijf een reactie