Over Gewoon Vegan

David en Martine

Wij zijn David en Martine, al een hele poos bezig om niet alleen vlees, maar ook andere dierlijke producten zoals melk, kaas en ei uit ons menu weg te laten of te vervangen door plantaardige alternatieven. Inmiddels eten we volledig veganistisch. Goed voor mensen en andere dieren, en goed voor het milieu!

David is software ontwikkelaar, hij zorgt ervoor dat deze website mooi en overzichtelijk is. Martine is een wetenschapper die graag afleiding zoekt in de keuken. Op Gewoon Vegan delen we fijne producten die – toevallig of expres – vegan zijn. Om te laten zien dat chocola zonder melk minstens net zo lekker is, omdat het fijn is om niet altijd alles zelf te maken, omdat veganisten van snacks houden, gewoon omdat het leuk is!

We geven altijd eerlijk onze mening over een product, ook als we het speciaal gekregen hebben om te reviewen. Wanneer we iets gratis krijgen van een fabrikant of verkoper zullen we dit altijd vermelden in het artikel. Als er niets bij staat kun je er dus van uit gaan dat we het zelf hebben gekocht of hebben gekregen van vrienden of familie.

Gewoon Vegan is het luie broertje van Vegetus en Vegan Test Kitchen. Daar post Martine haar recepten en delen we onze liefde voor koken en zelfgekookte maaltijden. Als je vegan wilt (leren) koken, kom dan zeker eens kijken!