Koek, snoep en chips lijst

Vegan koek, snoep en chips

Ik zie op forums regelmatig berichtjes van beginnende vegans die bang zijn dat ze als veganist niks meer kunnen snoepen of snacken. Gelukkig valt dat reuze mee, als je maar weet waar je naar moet zoeken. Daarom heb ik deze post gemaakt, met een overzicht van vegan koekjes, snoep en hartige tussendoortjes.

De meeste producten kun je vinden in de supermarkt, maar ik heb er ook een paar typische biowinkel producten bij gezet die bijzonder lekker zijn. Heb je al genoeg koek en snoep gegeten? Kijk dan naar mijn overzicht van kant-en-klare maaltijdproducten. Neem ook eens een kijkje op de veganisme wiki voor een nog uitgebreider overzicht van vegan producten.

Deze lijst is bij lange na niet volledig. Er is nog veel meer vegan lekkers te vinden. Zet je tips in de comments onder aan de pagina. Let op, want de ingrediënten van producten kunnen veranderen (en ik kan natuurlijk fouten maken), dus check ook altijd zelf even de verpakking om zeker te weten dat het vegan is en stuur bij twijfel een mailtje aan de fabrikant.

Gebak

Koekjes

Voor bij de koffie of thee

Voor tussendoor

Chocolade

Snoep

IJs

Chips

Zoutjes en borrelnootjes

Crackers

Sinterklaas