Dr. Oetker vegan groentepizza

door onder Maaltijden, Snacks
Kenmerken: , ,
Dr. Oetker Ristorante vegan pizza rossa vegetale

Dr. Oetker heeft nu ook een vegan diepvriespizza, de Pizza Rossa Vegetale! In mijn pre-vegan studententijd at ik graag af en toe zo'n 'Ristorante' pizza, dus ik ben blij dat Dr. Oetker nu een vegan variant op de markt brengt. Ik was wel een beetje teleurgesteld dat er alleen groente en een kruidensaus op zit en geen vegan kaas. Die kun je natuurlijk zelf toevoegen, maar daar koop je geen diepvriespizza voor...

De ingrediënten

Tarwebloem, 21% gezeefde tomaten, water, raapzaadolie, 6,1% gegrilde courgette, 6,1% gegrilde paprika, 6,1% gegrilde aubergine, 5,7 % gedroogde, gemarineerde tomatenstukjes (gedroogde tomaten, zonnebloemolie, zout, knoflook, kruiden, voedingszuur (citroenzuur)), olijfolie extra vierge, basilicum, bakkersgist, zout, 0,6% tomatenstukjes, suiker, uien, knoflook, peterselie, spinazie, citroensap, emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren), geroosterde uien, peper.

Dr. Oetker Ristorante vegan pizza rossa vegetale met vegan kaas

Hoe smaakt het?

De pizza heeft een lekker dunne, knapperige bodem. De toppings zijn wat aan de magere kant. Van mij had er wat meer groente op mogen zitten, en vooral vegan kaas! Om te testen heb ik zelf over de helft van de pizza geraspte Violife kaas gestrooid en daar werd het aanzienlijk lekkerder van (zie foto). Prima te doen voor de snelle lekkere trek, maar ik denk niet dat we deze heel vaak zullen kopen.

Wat kost het en waar is het te koop?

Je vindt deze pizza's bij Albert Heijn in de vriezer bij de andere diepvriespizza's. Een pizza van 335 gram kost € 2,75.

6 Reacties

Natascha op 4-12-2019 - 22:25

Ik ben zo gek op deze pizza! Met balsamico azijn, rode uitjes zelf nog toegevoegd!

Kirsten op 5-1-2020 - 21:58

Ik vond deze ook wat mager, maar de Lidl verkoopt goede vegan pizzas. 2 in een pak, mét vegan kaas!

Muur op 9-1-2020 - 20:00

Ik vond deze pizza best een aanfluiting. Er had best wat extra groente op gemogen, ik vond het de prijs niet waard :(

Gea op 27-2-2020 - 12:02

Ik vind deze pizza niet te pruimen, heb de vegetarische pizza altijd lekker gevonden was ook lekker pittig deze vernieuwde pizza is een mond vol deeg en tomaten puree

Ben op 2-3-2020 - 21:57

Deze pizza is top! Mijn plaatselijke Albert Heijn heeft hem nu alleen de jumbo helaas nog niet...

Jojanneke op 9-3-2020 - 10:45

Ik ben heel blij met deze pizza. Ik ben nooit zo'n fan van vegan kaas, dus ik ben juist wel blij dat dat er niet op zit. Ik heb 'm al heel vaak gekocht. Heerlijk om achter de hand te hebben in de vriezer!

Schrijf een reactie