Crownfield mueslirepen

door onder Tussendoortjes
Kenmerken: , , ,

Lidl mueslirepen, veganLidl mueslirepen, veganLidl verkoopt onder hun huismerk Crownfield verschillende vegan mueslirepen. Je moet even goed opletten, want in sommige varianten zit melk, maar de smaken hazulnut+almond, peanut, cranberry en appel zijn vegan. Lidl heeft mij per email bevestigd dat de gebruikte glycerol en mono- en diglyceriden van vetzuren plantaardig zijn. De repen zijn gezoet met maltitol in plaats van suiker.

De ingrediënten

Hazelnut+Almond: zoetstof maltitolstroop, geroosterde graanvlokken (27,6%) (havervlokken (24,8%), tarwevlokken), tarwe-roggecrisps (10,6%) (tarwemeel, roggemeel, gerstemoutmeel), hazelnoten (9,2%), cornflakes (maïs, zout, gerstemoutmextract), plantaardig vet, stabilisator: glycerol, gehakt en geroosterde amandelen (1,8%), kokosvlokken, geroosterd sesamzaad, natuurlijk aroma, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met citroenzuur, zout.

Hoe smaakt het?

De mueslirepen met noten vind ik erg lekker. De cranberry en appel smaken smaken voor mij een beetje te zoet. De granen en noten zijn lekker knapperig. Het is wel een beetje lastig dat de maltitolstroop makkelijk smelt, zodat de repen een beetje uit elkaar vallen als het wat warmer wordt.

Wat kost het en waar is het te koop?

Deze mueslirepen zijn te koop bij Lidl. Ik weet de exacte prijs niet meer, maar een doosje met 8 repen van 25 gram kost volgens mij ongeveer €1,30.

1 Reacties

siny op 25-4-2016 - 10:40

De Crowni Cerealienriegel repen zijn erg lekker ,en zijn handig voor Diabeet patient Een nadeel ze vallen gauw uit elkaar Maar ze zijn handig om mee te nemen ,voor tussendoortje Gr Siny

Schrijf een reactie

Gewoon Vegan gebruikt cookies om de website te optimaliseren. Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie.