Chio Space Raiders curry ketchup chips

door onder Chips & zoutjes
Kenmerken: , , , ,

Chio curry ketchup chipsMijn innerlijke kind vindt deze 'Space Raiders Rocket' curry ketchup chips van Chio erg leuk. Ik voel me bijna net zo cool als toen ik tien was en met mijn zakgeld naar de speelgoedwinkel ging om een potje neonkleurig slijm te kopen. Ik kan je deze alienvormige chips dus van harte aanraden. Let wel op, want alleen de curry ketchup smaak is vegan, de paprikasmaak niet.

De ingrediënten

Maïs­gries­meel (58%), zon­ne­bloem­olie, aard­ap­pel­poe­der, gistex­tract, voe­dings­zuur (azijn­zuur, ci­troen­zuur), abri­ko­zen­poe­der, ker­rie­poe­der, knof­look­poe­der, spe­ce­rij­en, ge­rook­te dex­tro­se (dex­tro­se, rook), kleur­stof (pa­pri­ka-ex­tract).

Hoe smaakt het?

De chipjes zijn lekker bros en hebben een stevige kerriesmaak. Leuk om weer eens een chipje te proeven wat helemaal anders is dan andere chips.

Wat kost het en waar is het te koop?

Ik kocht deze chips bij Albert Heijn, maar ze zijn vast ook bij andere supermarkten te koop. Voor een zak van 75 gram betaalde ik 93 cent. Dat kan wel van je zakgeld af toch?

Schrijf een reactie