Brosse chocola van Aldi

door onder Chocola
Kenmerken: , , , , ,

Aldi brosse Air Power chocola, veganOp Facebook zag ik deze nieuwe 'Air Power' chocola van Aldi voorbij komen (thanks Bianca!), een budgetvriendelijk alternatief voor de bekende chocoladerepen van Bros, met kleine luchtbelletjes erin. In de pure chocola van Bros zit helaas melkvet, maar de repen van Aldi zijn helemaal vegan!

De ingrediënten

Suiker, cacaomassa, cacaoboter, emulgator (lecithinen (soja)), vanille-extract.

Hoe smaakt het?

Deze chocola is iets minder luchtig dan ik me herinner van de echte Bros, maar het is nog ruimschoots 'bros' genoeg. De chocola is bovendien lekker romig en smaakt niet overdreven puur. Het deed mij zelfs een beetje denken aan melkchocola.

Wat kost het en waar is het te koop?

Je vindt deze chocola alleen bij Aldi. Een reep van 150 gram kost maar 89 cent.

4 Reacties

Rene op 20-6-2016 - 17:53

Heerlijk, wist ik niet eens (ik dacht dat ik een ontdekking had gedaan, maar was al eerder ontdekt)zeer verslavend!

Martine op 20-6-2016 - 19:52

Ja lekker hè! Hier overleven deze repen ook niet lang...

Simon op 16-4-2019 - 12:39

deze zie ik al een jaar of meer niet meer in de aldi :(

Martine op 16-4-2019 - 16:30

Hoi Simon, deze chocola is inderdaad weg bij Aldi. Heel jammer. Ik heb ook geen goed alternatief gevonden voor deze. Hopelijk komt ie nog een keer terug.

Schrijf een reactie