BioWise notenrepen

door onder Tussendoortjes
Kenmerken: , , , ,

BioWise pinda amandelreep, veganAction verkoopt sinds kort energierepen, koekjes en nog wat andere biologische producten van het merk BioWise. Voor zover ik heb gezien zijn al deze producten vegan! De energiereepjes zijn gemaakt van noten en gedroogd fruit en zijn gezoet met agavesiroop. Ik probeerde de reepjes met rozijnen en kaneel, maar er zijn er ook met cranberries.

De ingrediƫnten

Pinda's 40%, agave siroop, rozijnen 16% (gedroogde druiven, zonnebloemolie), amandelen 14%, pompoenpitten, kaneel (0,5).

Hoe smaakt het?

De reepjes zijn lekker zoet en vullen best goed ondanks dat ze niet zo groot zijn. De kaneelsmaak had van mij nog wat sterker gemogen. Ik verwachtte een knapperig reepje, maar ze zijn meer chewy. Waarschijnlijk zijn de 'crunchy' repen met cranberry wel knapperig.

Wat kost het en waar is het te koop?

Je vindt deze notenrepen alleen bij Action. Een pakje met drie reepjes van 25 gram kost 1,69.

2 Reacties

Nel Klink Logeman op 5-1-2018 - 19:01

Ik heb te horen gekregen bij Action Hoogvliet dat de noten/zadenreepjes uit het assortiment zijn gehaald. Dat is zwaar balen. Zijn ze hopelijk elders te koop of via internet te bestellen?

Martine op 5-1-2018 - 21:44

Hoi Nel, deze exacte notenrepen zijn inderdaad weg bij Action, maar heel veel winkels verkopen tegenwoordig dit soort repen. Kijk bijvoorbeeld eens bij Albert Heijn in het schap met de tussendoortjes, waar ook de Liga's en dergelijke liggen. Bij Action heb ik volgens mij pas ook nog andere vegan notenrepen gezien.

Schrijf een reactie