Beyond sausage

door onder Vleesch
Kenmerken: , , , ,
Beyond sausage vegan braadworst

Na de Beyond burger is nu eindelijk ook de braadworst van Beyond te koop voor Nederlandse consumenten. Hij was a langer te proeven bij verschillende restaurants. De worsten zijn gemaakt van erwteneiwit en ze zijn glutenvrij en sojavrij.

De ingrediënten

Water, erwteneiwitisolaat (16%), geraffineerde kokosolie, zonnebloemolie, rijstextract, tuinboneneiwit, aroma, aardappelzetmeel, zout, frit- en groenteconcentraat (bieten, wortel, paprika), appelvezels, citrusextract aroma, stabilisatoren (methylcellulose, calciumalginaat).

Hoe smaakt het?

Deze worsten zijn super! Ze hebben een fijne hartige, kruidige smaak en een hele goeie smeuïge beet. Het velletje is minder taai dan dat van sommige andere vegan worsten.

Wat kost het en waar is het te koop?

Je vindt de Beyond sausage onder andere bij Albert Heijn en bij verschillende horeca-groothandels. Een pakje met twee worsten (200 g) kost € 5,99.

6 Reacties

Maurice op 8-3-2020 - 16:15

De beyond burger vind ik niet lekker, maar deze wel! Heerlijk op 'n broodje met mayo en bbq saus en wat gebakken uitjes.. zalig!!

Maurice op 8-3-2020 - 16:16

Zalig gewoon, meteen beetje mayo en bbq saus! En gebakken uitjes.. op een vegan zacht wit bolletje (van de veganbakery.nl)

Katinka op 12-3-2020 - 0:10

Ik heb hem vandaag voor het eerst gehad en ik vond hem heerlijk.

Cath op 14-3-2020 - 14:24

Heel erg lekker, maar echt bizar duur (3 euro voor een worstje..??) Ik hou het voor op een broodje of bij de andijvierstamppot maar bij de vegan braadworstjes van garden gourmet, die kosten minder dan de helft.

Mono op 15-3-2020 - 17:00

Ik heb hem net geprobeerd en ik ben waarschijnlijk een van de weinigen maar ik vond hem niet heel bijzonder. Ik vond de textuur wel goed en hij is makkelijk te bakken maar ik had hem sappiger verwacht en ik proefde heel erg nootmuskaat, wat ik niet bij de ingrediënten zie staan, haha vaag! Ik hoop natuurlijk wel heel erg dat hij zal aanslaan bij vleeseters.

Annemieke op 25-8-2020 - 18:06

Heerlijk! Ik had een wat saaie pompoenschotel met courgette, ui en bonen gemaakt. Maar door deze hartige 'worstjes' toe te voegen had ik ineens een fantastische veganistische maaltijd.

Schrijf een reactie