Avril dagcrème en nagellak

door onder Verzorgingsproducten
Kenmerken: 

Avril cosmetica, veganYoung Beauty is een webwinkel met verzorgingsproducten voor de jonge huid. Ze hebben heel veel vegan producten die ook makkelijk met een zoekopdracht op de website te vinden zijn, zoals gezichtsproducten van Amie en lippenbalsems van Crazy Rumors en Hurraw. Ik kreeg van hen deze dagcrème en nagellak van het merk Avril toegestuurd om uit te proberen.

Avril is dierproefvrij, biologisch en al hun producten zijn vegetarisch. Ze gebruiken wel melk en honing, dus niet al hun producten zijn vegan, maar veel wel. Op de website van Young Beauty staat het duidelijk vermeld als een product vegan is.

De dagcrème

Ik ben heel blij met deze dagcrème. Hij trekt super snel in en maakt mijn weerbarstige droge huid lekker zacht. Hij heeft een subtiele bloemengeur die ik heel prettig vind, niet te sterk, maar toch even een fijn geurtje. Je hebt er niet zo veel van nodig, dus ik denk dat een tube best wel lang meegaat. Dit is zeker een product wat ik voor mezelf nog wel eens wil bestellen.

De nagellak

De nagellak heeft een prachtig heldere kleur. Hij is makkelijk gelijkmatig aan te brengen en droogt lekker snel op. Ik vond wel dat hij vrij snel een beetje begon af te bladderen aan de randjes, maar ik ben ook gewoon niet zo voorzichtig met mijn handen dus nagellak slijt altijd snel bij mij. Het was al weer een tijdje geleden dat ik voor het laatst nagellak op had, dus ik vond het heel leuk om dat weer eens te doen en dan ook nog helemaal vegan verantwoord!

Wat kost het en hoe wordt het bezorgd?

De nagellak kost in de webwinkel van Young Beauty €2,80 en de dagcrème is €7,00. Dat vind ik prima prijzen voor deze producten. De bezorgkosten binnen Nederland zijn €4,75. Bestellingen boven de €40 worden gratis bezorgd. Als je je bestelling bij een Kiala punt ophaalt betaal je vanaf €10 geen bezorgkosten, dus dat is een goeie optie om kleine bestellingen betaalbaar te houden. Kleine pakketjes zoals de mijne die in een envelop passen kunnen gewoon in de brievenbus worden bezorgd (handig!). Grotere worden aan de deur bezorgd of je kunt ze dus ophalen bij een Kiala punt.

1 Reacties

Framboos op 20-1-2016 - 21:40

O, wat goed dat je Amie noemt - wist niet dat ze het daar verkopen en dat spul ruikt zo lekker. <3

Schrijf een reactie