Autodrop vegan ‘lichtgewicht’ snoepjes

door onder Snoep
Kenmerken: , , ,
Lichtgewicht autodrop cadillacs dubbeldekkers vegan

Autodrop heeft twee nieuwe vegan 'lichtgewicht' varianten met minder suiker en 30% minder calorieën, fruitige Cadillacs en drop-fruit Dubbeldekkers. Ze zijn gezoet met een combinatie van suikerstroop en zoetstoffen.

De ingrediënten

Cadillacs: vulstof (polydextrose), glucose fructosestroop, gemodificeerd zetmeel, zoetstoffen (erythritol, stevioglycoside), voedingszuren (appelzuur, azijnzuur), natuurlijke aroma's, concentraten  (zoete aardappel, wortel), glansmiddel (carnaubawas).

Hoe smaakt het?

Deze snoepjes smaken minder zoet dan gewone Autodrop. Dat was eventjes wennen, maar uiteindelijk vonden we ze toch wel lekker! Als je gewend bent om niet zo veel suiker te eten, vallen ze denk ik goed in de smaak. Als je liever een zoeter snoepje wilt, koop dan de vegan Dubbeldekkers.

Wat kost het en waar is het te koop?

Deze nieuwe Autodrop is onder andere te koop bij Albert Heijn. Een doosje van 270 gram kost €2,49.

2 Reacties

P op 25-9-2019 - 22:10

Ik wist dit niet. Ik had zelf al contact opgezocht met Concorp, die me netjes berichtten en ze waren erg vriendelijk. Heb ze gevraagd of ze meer van hun producten vegan gaan maken, en daar zijn ze volop mee bezig wisten ze me te vertellen. Het Deense bedrijf die over de trollendrop gaat, gaan ze nu ook namens mij vragen (aangezien mijn Engels ook weer niet zó goed is en Deens helemaal niet), of ze ook bezig gaan met Trollendrop van Heksehyl bezig gaan voor een vegan versie. Goedde service van Concorp, die overigens slechts het inkoopbedrijf is van het Deense bedrijf die Heksehyl maakt. Maar echt blij met deze autodrop, die heb ik erg gemist :D

Selena op 19-11-2019 - 23:03

Jammer dat enkel de lichtgewicht snoepjes Vega zijn. Ik vind de stevia smaak enorm overheersen. Ik was heel blij dat er eindelijk een vega variant was, maar ik denk dat ik deze maar ga uitdelen aan mensen die het wel lekker vinden want het valt me vies tegen..

Schrijf een reactie